LEGO Duitse herder 40440

BrickHeadz model van een hond en een puppy dat je kunt bouwen en neerzetten

lego 40440 duitse herder
  • 247 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40440 SKU

Kinderen die dol zijn op huisdieren zullen deze BrickHeadz set van een hond en een puppy die ze kunnen bouwen en uitstallen geweldig vinden. De Duitse herder draagt een halsdoek en heeft een beweegbare staart. De puppy ziet er ontzettend schattig uit met zijn rode tongetje dat naar buiten hangt. De honden zitten samen in …

Lees meer...

Prijzen LEGO Duitse herder 40440

Lego.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Duitse herder 40440

Kinderen die dol zijn op huisdieren zullen deze BrickHeadz set van een hond en een puppy die ze kunnen bouwen en uitstallen geweldig vinden. De Duitse herder draagt een halsdoek en heeft een beweegbare staart. De puppy ziet er ontzettend schattig uit met zijn rode tongetje dat naar buiten hangt. De honden zitten samen in een versierde mand op een stevige bodemplaat. Daardoor is deze bouwbare huisdierenset een geweldig cadeau voor alle kinderen, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden.

  • Verzamelbare bouwset met leuke LEGO BrickHeadz modellen van een Duitse herder en een puppy die samen in een mand zitten.
  • Dit 247-delige model is ca. 8 cm hoog en beschikt over een halsdoek, beweegbare staart en een versierde hondenmand.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.

Specificaties LEGO Duitse herder 40440

Officiële naam
LEGO Duitse herder
SKU
40440
EAN
5702016910353
Stenen
247
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.