LEGO Kortharige katten 40441

BrickHeadz model van een kat en een kitten dat je kunt bouwen en neerzetten

lego 40441 kortharige katten
  • 250 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40441 SKU

Deze BrickHeadz set van een kat en een kitten die je kunt bouwen en uitstallen laat kattenliefhebbers spinnen van plezier. De volwassen kortharige kat draagt een strikje, heeft een beweegbare staart en zit naast een schattige kitten in een versierde mand op een stevige bodemplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor alle kinderen, …

Lees meer...

Prijzen LEGO Kortharige katten 40441

Lego.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Kortharige katten 40441

Deze BrickHeadz set van een kat en een kitten die je kunt bouwen en uitstallen laat kattenliefhebbers spinnen van plezier. De volwassen kortharige kat draagt een strikje, heeft een beweegbare staart en zit naast een schattige kitten in een versierde mand op een stevige bodemplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor alle kinderen, BrickHeadz verzamelaars en iedereen die van katten houdt.

  • Verzamelbare bouwset met leuke LEGO BrickHeadz modellen van een kortharige kat en een kitten die samen in een mand zitten.
  • Dit 250-delige model is ca. 8 cm hoog en beschikt over een strikje, beweegbare staart en een versierde mand.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.

Specificaties LEGO Kortharige katten 40441

Officiële naam
LEGO Kortharige katten
SKU
40441
EAN
5702016910872
Stenen
250
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.