LEGO Monkie Kid’s RC race 40472

Leuke set met speelgoedautootjes voor racewedstrijden tussen Monkie Kid en de Bull Clone

lego 40472 monkie kids rc race
  • 57 Stenen
  • LEGO Monkie Kid Thema
  • 40472 SKU

Laat kinderen LEGO Monkie Kid speelgoedracewedstrijden vol actie naspelen met deze compacte accessoireset (40472). De set is geschikt om samen of zelfstandig mee te spelen en bevat minimodellen van Monkie Kid's wolkenwagen en Bull Clone Bob's voertuig om te bouwen, plus een erepodium en een trofee-element dat Mei aan de winnende coureur kan uitreiken. De …

Lees meer...

Prijzen LEGO Monkie Kid’s RC race 40472

Lego.com LEGO.com € 12,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO Monkie Kid’s RC race 40472

Laat kinderen LEGO Monkie Kid speelgoedracewedstrijden vol actie naspelen met deze compacte accessoireset (40472). De set is geschikt om samen of zelfstandig mee te spelen en bevat minimodellen van Monkie Kid's wolkenwagen en Bull Clone Bob's voertuig om te bouwen, plus een erepodium en een trofee-element dat Mei aan de winnende coureur kan uitreiken. De autootjes, de minifiguren, het podium en de accessoires passen gemakkelijk in een kinderrugzak, zodat het speelplezier overal door kan gaan.

  • De speelgoedrace kan beginnen met deze LEGO Monkie Kid RC race accessoireset (40472) voor kinderen, met minimodellen van Monkie Kid's wolkenwagen en Bull Clone Bob's voertuig.
  • Deze speelset met mini-raceauto's is geschikt om alleen of samen met anderen mee te spelen en bevat minifiguren van Monkie Kid, Mei en Bob met een trofee en 2 afstandsbedieningselementen, plus een bouwbaar erepodium.
  • Deze eenvoudig te bouwen, 57-delige LEGO startset is een superleuk cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen van 6 jaar en ouder als eerste LEGO Monkie Kid set of om toe te voegen aan hun verzameling.

Specificaties LEGO Monkie Kid’s RC race 40472

Officiële naam
LEGO Monkie Kid’s RC race
SKU
40472
UPC
673419337540
Stenen
57
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 12,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.