LEGO Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak 40477

Leuke LEGO figuren om je BrickHeadz verzameling mee uit te breiden

LEGO 40477 Dagobert Duck, Kwik, Kwek & Kwak - 20210503
  • 340 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40477 SKU

Maak indruk op Disney fans met deze LEGO BrickHeadz ǀ Disney Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak (40477) set die je kunt bouwen en neerzetten. De gedetailleerde figuren staan op zwarte BrickHeadz standaarden en zijn er klaar voor om geld te tellen of kattenkwaad uit te halen. De figuren zijn voorzien van leuke details, zoals …

Lees meer...

Prijzen LEGO Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak 40477

LEGO.com LEGO.com € 24,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 36,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak 40477

Maak indruk op Disney fans met deze LEGO BrickHeadz ǀ Disney Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak (40477) set die je kunt bouwen en neerzetten. De gedetailleerde figuren staan op zwarte BrickHeadz standaarden en zijn er klaar voor om geld te tellen of kattenkwaad uit te halen. De figuren zijn voorzien van leuke details, zoals de bekende hoge hoed van Dagobert en de bedrukte tegel op zijn bovenlichaam. Kwik, Kwek en Kwak hebben bijpassende honkbalpetten en T-shirts. Deze set met bouwbare figuren is een geweldig cadeau voor Disney fans, BrickHeadz verzamelaars en liefhebbers van stripfiguren.

  • Bouwset om te verzamelen met coole LEGO BrickHeadz versies van de beroemde Dagobert Duck en zijn achterneefjes Kwik, Kwek en Kwak.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en Disney fans van 10 jaar en ouder.
  • Disney's Dagobert Duck is ca. 10 cm hoog en de jonge eendjes zijn elk ca. 6 cm hoog. Deze 340-delige set bevat 4 figuren, elk met een zwarte BrickHeadz standaard.

Specificaties LEGO Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak 40477

Officiële naam
LEGO Dagobert Duck, Kwik, Kwek en Kwak
SKU
40477
UPC
673419344708
Stenen
340
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 24,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.