LEGO Dalmatiër 40479

BrickHeadz model van een dalmatir en een puppy om te bouwen en neer te zetten

lego 40479 dalmatier
  • 252 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40479 SKU

Kinderen die van schattige hondjes houden, zullen dit BrickHeadz model van een dalmatiër en een puppy om zelf te bouwen en ergens neer te zetten geweldig vinden. De grotere hond heeft een belletje om zijn nek, waardoor hij er nog liever uitziet. De gevlekte honden zitten samen in een versierde mand op een stevige bouwplaat. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Dalmatiër 40479

Bol.com Bol.com € 29,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Dalmatiër 40479

Kinderen die van schattige hondjes houden, zullen dit BrickHeadz model van een dalmatiër en een puppy om zelf te bouwen en ergens neer te zetten geweldig vinden. De grotere hond heeft een belletje om zijn nek, waardoor hij er nog liever uitziet. De gevlekte honden zitten samen in een versierde mand op een stevige bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden.

  • Bouwset om te verzamelen met leuke LEGO BrickHeadz modellen van een dalmatiër en een puppy die samen in een mand zitten.
  • De grotere hond in dit model met 252 onderdelen is ca. 8 cm hoog en heeft een belletje om zijn nek. De dieren zitten in een versierde hondenmand.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.

Specificaties LEGO Dalmatiër 40479

Officiële naam
LEGO Dalmatiër
SKU
40479
EAN
5702016988420
Stenen
252
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.