LEGO Rode gestreepte kat 40480

BrickHeadz model van een rode kat en een kitten om te bouwen en neer te zetten

lego 40480 rode gestreepte kat
  • 269 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40480 SKU

Kinderen die van dieren houden, zullen dit BrickHeadz model van een kat en een kitten om zelf te bouwen en ergens neer te zetten geweldig vinden. De rode gestreepte kat draagt een groenblauwe sjaal, waardoor hij er superschattig uitziet. Hij zit naast een nog lievere kitten in een versierde, paarse mand op een stevige bouwplaat. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Rode gestreepte kat 40480

Lego.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Rode gestreepte kat 40480

Kinderen die van dieren houden, zullen dit BrickHeadz model van een kat en een kitten om zelf te bouwen en ergens neer te zetten geweldig vinden. De rode gestreepte kat draagt een groenblauwe sjaal, waardoor hij er superschattig uitziet. Hij zit naast een nog lievere kitten in een versierde, paarse mand op een stevige bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een leuk cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en kattenliefhebbers.

  • Bouwset om te verzamelen met leuke LEGO BrickHeadz modellen van een rode gestreepte kat en een kitten die samen in een mand zitten.
  • De grotere kat in dit model met 269 onderdelen is ca. 8 cm hoog en heeft een groenblauwe sjaal om. De dieren zitten in een versierde mand.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.

Specificaties LEGO Rode gestreepte kat 40480

Officiële naam
LEGO Rode gestreepte kat
SKU
40480
EAN
5702016988628
UPC
673419345750
Stenen
269
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.