LEGO Valkparkiet 40481

BrickHeadz model van een valkparkiet en haar jong om te bouwen en neer te zetten

lego 40481 valkparkiet
  • 219 Stenen
  • LEGO BrickHeadz Thema
  • 40481 SKU

Kinderen die van vogels houden, kunnen dit leuke BrickHeadz model van een valkparkiet en haar jong zelf bouwen en ergens neerzetten. De opvallende vogels in vrolijke kleuren zitten op een stok op een stevige, bruine bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en vogelliefhebbers.Bouwset om te verzamelen met leuke LEGO …

Lees meer...

Prijzen LEGO Valkparkiet 40481

Lego.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO BrickHeadz sets

Omschrijving LEGO Valkparkiet 40481

Kinderen die van vogels houden, kunnen dit leuke BrickHeadz model van een valkparkiet en haar jong zelf bouwen en ergens neerzetten. De opvallende vogels in vrolijke kleuren zitten op een stok op een stevige, bruine bouwplaat. Deze bouwbare huisdierenset is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en vogelliefhebbers.

  • Bouwset om te verzamelen met leuke LEGO BrickHeadz modellen van een valkparkiet en haar jong die elk op een stok zitten.
  • Dit model met 219 onderdelen is ca. 9 cm hoog en bestaat uit 2 vogels op een stok die is bevestigd aan een stevige, bruine bouwplaat.
  • Een geweldig cadeau voor LEGO fans, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden vanaf 8 jaar.

Specificaties LEGO Valkparkiet 40481

Officiële naam
LEGO Valkparkiet
SKU
40481
EAN
5702016988369
UPC
673419345767
Stenen
219
Thema
LEGO BrickHeadz
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.