LEGO Verdediging van Hoth 40557

LEGO Star Wars personages en accessoires voor spannende confrontaties

lego 40557 verdediging van hoth
  • 64 Stenen
  • LEGO Star Wars Thema
  • 40557 SKU

Kinderen kunnen hun eigen strijd op de ijsplaneet naspelen met deze LEGO Star Wars Verdediging van Hoth accessoireset (40557). De set bevat 3 LEGO minifiguren van Hoth Rebel Troopers, elk met een blastergeweer, plus een bouwbaar, ronddraaiend laserkanon (kan niet echt schieten) en 2 geweren op statieven. Deze eenvoudig te bouwen set is geschikt om …

Lees meer...

Prijzen LEGO Verdediging van Hoth 40557

Lego.com LEGO.com € 14,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO Verdediging van Hoth 40557

Kinderen kunnen hun eigen strijd op de ijsplaneet naspelen met deze LEGO Star Wars Verdediging van Hoth accessoireset (40557). De set bevat 3 LEGO minifiguren van Hoth Rebel Troopers, elk met een blastergeweer, plus een bouwbaar, ronddraaiend laserkanon (kan niet echt schieten) en 2 geweren op statieven. Deze eenvoudig te bouwen set is geschikt om alleen of samen met vrienden mee te spelen. Het is een leuk cadeau voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar, of ze nu nog niet vaak met LEGO Star Wars bouwspeelgoed hebben gebouwd of al een flinke verzameling hebben.

  • Speelplezier boordevol actie – laat de spannende strijd beginnen met deze LEGO Star Wars Verdediging van Hoth accessoireset (40557) met een ronddraaiend laserkanon en 2 geweren op statieven
  • 3 LEGO minifiguren van Hoth Rebel Troopers – elke trooper heeft een blastergeweer voor leuke rollenspellen. Verras kinderen vanaf 6 jaar met dit 64-delige bouwspeelgoed – een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen
  • Ook voor onderweg – het laserkanon is ca. 5 cm hoog, 7 cm breed en 6 cm diep. De set past in een rugzak, zodat kinderen er altijd en overal mee kunnen spelen.

Specificaties LEGO Verdediging van Hoth 40557

Officiële naam
LEGO Verdediging van Hoth
SKU
40557
UPC
673419364867
Stenen
64
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 14,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.