LEGO 41258 Vibe City concert

Geef kinderen een wereld vol creatief speelplezier met de Trolls

lego 41258 vibe city concert
 • 494 Stenen
 • LEGO Trolls World Tour Thema
 • 41258 SKU

Jonge Trolls fans gaan op reis door de wonderlijke wereld van de muziek met deze leuke LEGO® Trolls Wereldtour Vibe City concert speelset (41258), die is geïnspireerd op de film Trolls Wereldtour.Dankzij de 5 Trolls minifiguren, waaronder het exclusieve personage van de Funktrol, kan het spelen direct beginnen. Kinderen zullen met veel plezier het podium …

Lees meer...

Prijzen LEGO 41258 Vibe City concert

Lego.com LEGO.com € 41,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Trolls World Tour sets

Omschrijving LEGO 41258 Vibe City concert

 • Jonge Trolls fans gaan op reis door de wonderlijke wereld van de muziek met deze leuke LEGO Trolls Wereldtour Vibe City concert speelset (41258), die is geïnspireerd op de film Trolls Wereldtour.
 • Dankzij de 5 Trolls minifiguren, waaronder het exclusieve personage van de Funktrol, kan het spelen direct beginnen. Kinderen zullen met veel plezier het podium bouwen en vervolgens een cool concert geven en de leukste avonturen voor hun Trolls bedenken.
 • Deze set bevat talloze accessoires, waaronder een keyboard, 2 gitaren, een tuba, een trompet en microfoons voor de leukste rollenspellen boordevol actie. Er zijn ook leuke haardecoraties om de Trolls een nieuwe look te geven.
 • De vele leuke functies maken deze set tot een ideaal december- of verjaardagscadeau voor een jongen of meisje van 6 jaar of ouder die dol is op Trolls poppen, figuren en speelsets.
 • Dit kleurrijke Trolls bouwspeelgoed is ca. 25 cm hoog en 21 cm diep – leuk speelgoed voor kinderen die dol zijn op fantasierijk spel.
 • Voor dit leuke kinderspeelgoed zijn geen batterijen nodig. Goed nieuws voor Trolls fans die graag hun eigen creativiteit gebruiken.
 • Nu kunnen zelfs jongere bouwers het gevoel van succes ervaren wanneer ze zelfstandig iets bouwen met de digitale Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
 • De LEGO Trolls Wereldtour bouwsets stimuleren kinderen om scènes uit de DreamWorks Trolls Wereldtour film na te spelen en zo hun creativiteit een boost geven.
 • LEGO bouwsets voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en aan de strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep om ervoor te zorgen dat de stenen consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO 41258 Vibe City concert

Officiële naam
LEGO Vibe City concert
SKU
41258
EAN
5702016684452
Stenen
494
Thema
LEGO Trolls World Tour
LEGO prijs
€ 41,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.