LEGO Andrea’s auto en podium 41390

Volop strandplezier voor kinderen die gek zijn op auto's en muziek!

lego andreas auto en podium 41390
 • 240 Stenen
 • LEGO Friends Thema
 • 41390 SKU

Wat is er spannender dan met je besties in een coole roadster naar een concert op het strand te gaan? Laat kinderen de opwinding voelen van een live optreden samen met hun vrienden met LEGO Friends Andrea's auto en podium (41390) – ze zullen zich erg volwassen voelen! LEGO Friends popster Andrea kan schakelen tussen …

Lees meer...

Prijzen LEGO Andrea’s auto en podium 41390

Lego.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Friends sets

Omschrijving LEGO Andrea’s auto en podium 41390

Wat is er spannender dan met je besties in een coole roadster naar een concert op het strand te gaan? Laat kinderen de opwinding voelen van een live optreden samen met hun vrienden met LEGO Friends Andrea's auto en podium (41390) – ze zullen zich erg volwassen voelen! LEGO Friends popster Andrea kan schakelen tussen zingen in de microfoon en het bespelen van de saxofoon, zodat kinderen divserse talenten kunnen verkennen.

Coole auto

Een roadster met open dak is het type auto waarin elk kindwel wil rijden! En deze coole, snoepkleurige speelgoedauto voor kinderen staat geweldig in elke slaapkamer. Er is plaats voor 2 minipoppetjes en de speakers van het LEGO podium passen op de LEGO gettoblaster van de auto, wat interactief spelen mogelijk maakt.

Een complete bouwervaring

Download de LEGO Life app en laat kinderen alles uit hun creatieve spel halen. Naast de eenvoudig te volgen gedrukte instructies heeft deze set Instructions PLUS, waarmee ze op hun creatie kunnen inzoomen, deze kunnen draaien en visualiseren door middel van een speciale doorschijnende modus op hun apparaat, voor bouwplezier vanuit elke hoek!

 • Ken je een kind dat van auto's en muziek houdt? Dan is deze set perfect! Kinderen kunnen doen alsof ze vrienden oppikken in een coole LEGO auto om samen naar een concert te gaan. Of ze kunnen spelen dat ze de ster zijn die een show geeft op het speelgoedpodium.

 • In de doos zit alles wat kinderen nodig hebben om een coole LEGO auto met open dak en een LEGO gettoblaster te bouwen. Er zijn ook 2 minipoppetjes, een papegaaienfiguur en een speelgoedpodium waarop LEGO Friends popster Andrea optreedt.
 • Kinderen kunnen de 2 minipoppetjes in de auto zetten en ermee rondrijden. Daarna kunnen ze de wagen pimpen door de speakers van het podium aan de LEGO gettoblaster te bevestigen. Ze zullen het ook geweldig vinden Andrea's look aan te passen door haar een stoffen rok aan te trekken.
 • Jongens en meisjes vanaf 6 jaar die graag in de spotlights staan zullen het geweldig vinden de ster te spelen met deze Andrea's auto en podium (41390) speelset. Deze LEGO set is ook een leuk verjaardags- of feestdagencadeau voor kinderen die graag iets willen toevoegen aan hun speelgoedautogarage.
 • De LEGO auto is ca. 4 cm hoog en 12 cm lang – klein genoeg om in een rugzak te passen en mee te nemen om bij iemand te gaan spelen. En om de set echt te laten opvallen, kunnen kinderen hem aanpassen met stenen uit hun andere LEGO sets.
 • Andrea's podium is versierd met lichtjes. Deze hebben geen batterijen nodig, want de verbeelding van kinderen is genoeg. Zo kan het creatieve speelplezier meteen beginnen.
 • Alle LEGO sets worden geleverd met eenvoudig te volgen instructieboekjes, maar deze heeft ook Instructions PLUS. Download de LEGO Life app en help je kind het model tot leven te laten komen in een digitale dimensie!
 • Laat je kind kennismaken met de uitnodigende wereld van Heartlake City waarin hun verbeelding op een avontuurlijke reis kan gaan, met hun beste LEGO vriendinnen aan hun zijde.
 • LEGO sets voldoen aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen kwaliteitseisen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
 • De LEGO Groep test alle stenen en accessoires tot het uiterste om er zeker van te zijn dat alle speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Andrea’s auto en podium 41390

Officiële naam
LEGO Andrea’s auto en podium
SKU
41390
EAN
5702016618778
UPC
673419319751
Stenen
240
Thema
LEGO Friends
LEGO prijs
€ 19,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.