LEGO 41663 Emma’s Dalmatiërkubus

Beleef magische Friends momenten met een schattige hondenkubus

lego 41663 emmas dalmatierkubus
 • 41 Stenen
 • LEGO Friends Thema
 • 41663 SKU

Laat kinderen onderweg avonturen beleven met de draagbare dierenspeelgoedset LEGO® Friends Emma's Dalmatiërkubus 41663. Ze kunnen een hondenfeestje geven en daarna het doosje van hun leuke nieuwe speelgoed dichtdoen om er onderweg mee te spelen.Binnen in dit puppyspeelgoed voor kinderen vind je een LEGO® Friends minipoppetje van Emma, een schattige hondenfiguur in een verrassingskleur en …

Lees meer...

Prijzen LEGO 41663 Emma’s Dalmatiërkubus

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Friends sets

Omschrijving LEGO 41663 Emma’s Dalmatiërkubus

 • Laat kinderen onderweg avonturen beleven met de draagbare dierenspeelgoedset LEGO Friends Emma's Dalmatiërkubus 41663. Ze kunnen een hondenfeestje geven en daarna het doosje van hun leuke nieuwe speelgoed dichtdoen om er onderweg mee te spelen.
 • Binnen in dit puppyspeelgoed voor kinderen vind je een LEGO Friends minipoppetje van Emma, een schattige hondenfiguur in een verrassingskleur en een heleboel speelgoedaccessoires die de fantasie van kinderen stimuleren.
 • Kinderen kunnen binnen of buiten de kubus spelen met het speelgoeddier of het erin doen en meenemen voor plezier onderweg.
 • Dankzij de eenvoudige bouwwerken in de kubussen maken kinderen op een leuke manier kennis met de LEGO Friends wereld. Dit dalmatiërspeelgoed is een ideaal cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar voor kinderen vanaf 6 jaar.
 • Met een hoogte van ca. 7 cm en een breedte van ca. 8 cm is deze kubus een schattige blikvanger voor op een bureau dankzij de stoffen oren (nieuw vanaf januari 2021) en de grappige hondenkop.
 • Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City, een plek boordevol spannende missies en fantastische vriendschappen waar kinderen hun passies kunnen ontdekken, samen met personages waarmee ze zich kunnen identificeren.
 • De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • De stenen en onderdelen van deze LEGO Friends set worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 41663 Emma’s Dalmatiërkubus

Officiële naam
LEGO Emma’s Dalmatiërkubus
SKU
41663
EAN
5702016915570
UPC
673419341318
Stenen
41
Thema
LEGO Friends
LEGO prijs
€ 9,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.