LEGO 42113 Bell Boeing V-22 Osprey

Zeldzaam

Een boeiende bouwuitdaging voor vliegtuigfans

LEGO 42113 Bell Boeing V-22 Osprey
 • 1642 Stenen
 • LEGO Technic Thema
 • 42113 SKU

Vliegtuigliefhebbers krijgen een uniek inkijkje in de werking van het krachtige Bell™ Boeing™ V-22 Osprey™ tiltrotorvliegtuig met deze zeer gedetailleerde LEGO® Technic vliegtuigset (42113). Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen zullen het geweldig vinden om deze authentieke gemotoriseerde replica te bouwen van het beroemde vliegtuig dat al talloze missies heeft uitgevoerd. Boordevol realistische details voor fantasierijk …

Lees meer...

Prijzen LEGO 42113 Bell Boeing V-22 Osprey

Geen prijs beschikbaar. Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Bekijk meer LEGO Technic sets

Omschrijving LEGO 42113 Bell Boeing V-22 Osprey

Vliegtuigliefhebbers krijgen een uniek inkijkje in de werking van het krachtige Bell Boeing V-22 Osprey tiltrotorvliegtuig met deze zeer gedetailleerde LEGO Technic vliegtuigset (42113). Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen zullen het geweldig vinden om deze authentieke gemotoriseerde replica te bouwen van het beroemde vliegtuig dat al talloze missies heeft uitgevoerd.

Boordevol realistische details voor fantasierijk speelplezier

Kinderen zullen ervan genieten om alle functies van dit vliegtuig te ontdekken. Laat het model tot leven komen met de meegeleverde batterijhouder en grote motor. Bedien het intrekbare landingsgestel en draai de motorgondels om het vliegtuig van de verticale vertrekpositie in de vliegstand te zetten. Het zit vol authentieke details, waaronder een versnellingsbak met vier verschillende functies, een laadruimte die open kan en draaiende propellers.

Geweldig speelgoed voor kinderen die van een bouwuitdaging houden

LEGO Technic bouwsets zijn ideaal voor LEGO fans die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze voertuigen lijken op de echte versie en bewegen ook zo, waardoor het voor kinderen (en grote kinderen) nog leuker wordt om hun creaties te bouwen en ermee te spelen.

 • Liefhebbers van reddingsvoertuigen zullen het geweldig vinden om deze fantastische LEGO Technic Bell Boeing V-22 Osprey (42113) te bouwen. De realistische kenmerken geven een uniek inkijkje in dit krachtige vliegtuig.
 • Een meeslepende bouwuitdaging voor kinderen vanaf 11 jaar. Nadat kinderen het model hebben gebouwd kunnen ze allerlei gedetailleerde functies ontdekken, zoals het intrekbare landingsgestel, de draaibare motorgondels en de bewegende propellers.
 • Realistische functies brengen het creatieve speelplezier tot leven. Vliegtuigfans zullen het prachtig vinden om het model van de verticale vertrekpositie in de vliegstand te zetten door de motorgondels te draaien.
 • Deze meeslepende LEGO Technic vliegtuigset is een geweldig cadeau voor de feestdagen voor iedereen vanaf 11 jaar die graag gave helikopters bouwt en ermee speelt.
 • Dit LEGO Technic speelgoedvliegtuig is ca. 22 cm hoog, 53 cm lang en 46 cm breed – ideaal voor urenlang speelplezier.
 • Om alle coole gemotoriseerde functies van deze krachtige helikopter te gebruiken, heb je 6 AA-batterijen (niet inbegrepen) nodig voor de batterijhouder.
 • Inclusief gedrukte instructies, zodat kinderen met deze leuke en stimulerende bouwuitdaging aan de slag kunnen gaan zodra ze de doos openmaken.
 • LEGO Technic bouwsets zijn ideaal voor kinderen die dol zijn op bouwen en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Het LEGO Technic universum bestaat uit diverse authentieke sets waar zowel kinderen als volwassenen dol opzijn.
 • LEGO Technic sets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor elk LEGO Technic voertuig iedere keer opnieuw eenvoudig in elkaar kan worden gezet.
 • LEGO Technic sets worden grondig getest om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO 42113 Bell Boeing V-22 Osprey

Officiële naam
LEGO Bell Boeing V-22 Osprey
SKU
42113
EAN
5702016617511
UPC
673419318655
Stenen
1642
Thema
LEGO Technic
Categorie
vliegtuig
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 139,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.