LEGO 43101 Bandmates

Binnenkort

Zet schermtijd om in creativi-tijd

lego 43101 bandmates
 • 11 Stenen
 • LEGO VIDIYO Thema
 • 43101 SKU

Laat kinderen kennismaken met muzikaal en sociaal spel waarbij zij hun eigen muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf de hoofdrol in spelen met LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) speelgoed en de VIDIYO app. Download de gratis LEGO® VIDIYO™ app om de minifiguur en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen vinden het geweldig hun …

Lees meer...

Prijzen LEGO 43101 Bandmates

Lego.com LEGO.com € 4,99 Bekijk
Uniekebricks.nl Uniekebricks.nl € 47,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO VIDIYO sets

Omschrijving LEGO 43101 Bandmates

 • Laat kinderen kennismaken met muzikaal en sociaal spel waarbij zij hun eigen muziekvideo's regisseren, produceren en er zelf de hoofdrol in spelen met LEGO VIDIYO Bandmates (43101) speelgoed en de VIDIYO app.

  Download de gratis LEGO VIDIYO app om de minifiguur en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen vinden het geweldig hun personage tot leven te zien komen in de muziekvideo die zij regisseren, produceren en waarin ze zelf de ster zijn.

  Elke Bandmate is inclusief 3 BeatBits die in de app gescand kunnen worden. Hiermee kunnen speciale effecten worden vrijgespeeld, zoals geluidseffecten en nieuwe outfits. Er zijn maar liefst 92 BeatBits om te verzamelen.

  LEGO VIDIYO Bandmates minifiguren geven kinderen toegang tot een wereld vol creativiteit en speelplezier in de app. Het zijn ideale cadeautjes voor de feestdagen voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die van muziek en optreden houden.

  De LEGO VIDIYO app bevat diverse functies voor online veiligheid, zoals een speciaal dashboard voor ouders, anonieme gebruikersnamen en gemodereerde opmerkingen.

  Elk verrassingsdoosje bevat 1 Bandmates minifiguur uit serie 1, 2 willekeurige BeatBits, 1 speciale BeatBit, 1 accessoire, een podium van LEGO stenen met ruimte voor 3 BeatBits, instructies en een informatieboekje.

  De LEGO VIDIYO app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.

  LEGO VIDIYO sets bieden een nieuwe sociale speelervaring waarmee jongens en meisjes regisseurs, producenten en sterren worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen.

  LEGO onderdelen voldoen aan strike industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.

  LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zekervan te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 43101 Bandmates

Officiële naam
LEGO Bandmates
SKU
43101
EAN
5702016916874
UPC
673419338585
Stenen
11
Thema
LEGO VIDIYO
LEGO prijs
€ 4,99
Release datum
1 maart 2021
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.