LEGO 43110 Folk Fairy BeatBox

Binnenkort

Schermtijd wordt creativiteit

lego 43110 folk fairy
 • 89 Stenen
 • LEGO VIDIYO Thema
 • 43110 SKU

Inspireer kinderen om hun eigen muziekvideo's te regisseren en er zelf in op te treden met de LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110). De set bevat een minifiguur van een fee, 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits.Download de gratis LEGO® VIDIYO™ app om de feeënminifiguur met een folkmuziekthema en de BeatBits met speciale effecten …

Lees meer...

Prijzen LEGO 43110 Folk Fairy BeatBox

Lego.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO VIDIYO sets

Omschrijving LEGO 43110 Folk Fairy BeatBox

 • Inspireer kinderen om hun eigen muziekvideo's te regisseren en er zelf in op te treden met de LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox (43110). De set bevat een minifiguur van een fee, 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits.
 • Download de gratis LEGO VIDIYO app om de feeënminifiguur met een folkmuziekthema en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen zullen het geweldig vinden om te zien hoe hun personage tot leven komt in hun eigen folkconcert.
 • Scan de BeatBits in de app om speciale effecten vrij te spelen, zoals de toverspreuk waarmee je dingen in willekeurige voorwerpen verandert. Of gebruik het fantasiewereldeffect om een magisch bos in je video te laten verschijnen.
 • Een leuke muziekervaring voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die wel een beloning hebben verdiend. Deze speelset is ook een ideaal cadeau voor de feestdagen voor kinderen die van muziekspeelgoed, dansen en optreden houden.
 • De BeatBox is ca. 8 cm hoog, 7 cm lang en 9 cm breed.
 • De BeatBoxkan worden ingeklapt zodat kinderen hun muzikale folkwereld mee op tournee kunnen nemen. De BeatBox biedt voldoende ruimte om het van stenen gebouwde scanpodium, 16 BeatBits en de viool van de fee in op te bergen.
 • De LEGO VIDIYO app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.
 • LEGO VIDIYO sets geven jongens en meisjes een nieuwe sociale speelervaring waarin ze echte regisseurs, producenten en muzieksterren worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 43110 Folk Fairy BeatBox

Officiële naam
LEGO Folk Fairy BeatBox
SKU
43110
EAN
5702016911442
Stenen
89
Thema
LEGO VIDIYO
LEGO prijs
€ 19,99
Release datum
1 juni 2021
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.