LEGO 43185 Boun’s boot

Deze creatieve garnalenbootset is echt een spetterend cadeau!

LEGO 43185 Boun’s Boat
 • 247 Stenen
 • LEGO Disney Thema
 • 43185 SKU

Stimuleer de fantasie van Disney fans met deze leuke LEGO® ǀ Disney Boun's boot (43185) set. De set zit boordevol functies en accessoires voor allerlei creatieve rollenspellen.Deze set is gebaseerd op de nieuwe Disney film Raya en de Laatste Draak en bestaat uit een grote garnalenboot, een kleinere boot en een aanlegsteiger, plus minipoppetjes van …

Lees meer...

Prijzen LEGO 43185 Boun’s boot

Steinchenwelt.net Steinchenwelt.net -32% € 33,98 Bekijk
Bol.com Bol.com -10% € 44,99 Bekijk
Lego.com LEGO.com € 49,99 Bekijk
Mytoys.de Mytoys.de € 49,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO 43185 Boun’s boot

 • Stimuleer de fantasie van Disney fans met deze leuke LEGO ǀ Disney Boun's boot (43185) set. De set zit boordevol functies en accessoires voor allerlei creatieve rollenspellen.
 • Deze set is gebaseerd op de nieuwe Disney film Raya en de Laatste Draak en bestaat uit een grote garnalenboot, een kleinere boot en een aanlegsteiger, plus minipoppetjes van Sisu in menselijke gedaante en Boun en 3 LEGO Ongi figuren.
 • De set biedt 3 bouwwerken waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Je kunt de set ook uitstekend combineren met andere LEGO ǀ Disney Raya en de Laatste Draak sets voor nog meer speelplezier.
 • Een ideale beloning voor jongens en meisjes van 6 jaar en ouder. Fans van Disney's Raya en de Laatste Draak zullen dol zijn op deze set met zijn slimme, bouwbare modellen die fantasierijke rollenspellen stimuleren.
 • Boun's boot zit vol mooie details en is ca. 13 cm hoog, 28 cm lang en 8 cm breed. De set is ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen wanneer ze deze steeds opnieuw bouwen en ermee spelen.
 • Opvallend speelgoed! Je kunt deze set uitstekend combineren met andere LEGO ǀ Disney sets om de fantasie van kinderen op allerlei nieuwe manieren te prikkelen. Het is een cool cadeau waar iedereen het over zal hebben.
 • Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren.
 • Laat kinderenkennismaken met de bijzondere wereld van Disney's Raya en de Laatste Draak met deze creatieve LEGO ǀ Disney set. Kinderen kunnen allerlei fantasierijke avonturen uit de film naspelen.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 43185 Boun’s boot

Officiële naam
LEGO Boun’s boot
SKU
43185
EAN
5702016746914
UPC
673419327466
Stenen
247
Thema
LEGO Disney
Categorie
boot
LEGO prijs
€ 49,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.