LEGO Education SPIKE Essential set 45345

lego 45345 education spike essential set
 • 449 Stenen
 • LEGO Education Thema
 • 45345 SKU

LEGO Education SPIKE Essential zal basisschoolleerlingen enthousiast maken over praktijkgerichte STEAM-lessen. Deze speelse, op verhalen gebaseerde leerervaring maakt onderdeel uit van het LEGO Leersysteem en moedigt leerlingen aan om STEAM-concepten te onderzoeken terwijl zij werken aan hun lees- en rekenvaardigheid en sociaal-emotionele ontwikkeling.Deze 449-delige set bevat 4 minifiguren met elk hun eigen persoonlijkheid die fungeren …

Lees meer...

Prijzen LEGO Education SPIKE Essential set 45345

Lego.com LEGO.com € 344,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Education sets

Omschrijving LEGO Education SPIKE Essential set 45345

LEGO Education SPIKE Essential zal basisschoolleerlingen enthousiast maken over praktijkgerichte STEAM-lessen. Deze speelse, op verhalen gebaseerde leerervaring maakt onderdeel uit van het LEGO Leersysteem en moedigt leerlingen aan om STEAM-concepten te onderzoeken terwijl zij werken aan hun lees- en rekenvaardigheid en sociaal-emotionele ontwikkeling.Deze 449-delige set bevat 4 minifiguren met elk hun eigen persoonlijkheid die fungeren als verhalenvertellers om het oplossen van problemen aan te laten sluiten op alle leerlingen. Blokprogrammeren op basis van pictogrammen en woorden met eenvoudige hardware – waaronder een intelligente 2-poorts hub, 2 kleine motoren, een lichtmatrix en een kleurensensor – brengt de creaties van leerlingen tot leven. De set bevat bovendien een kleurrijke selectie van bekende en bij de leeftijd passende LEGO stenen, vervangende elementen en een stevige opbergdoos met sorteerbakken met kleurcode om het bouwen en opruimen in de klas makkelijker te maken.Spike Essential maakt onderdeel uit van het LEGO Leersysteem en biedt 5 modules van 8 STEAM-lessen van 45 minuten die voldoen aan de onderwijsnormen. Elke les bevat uitgebreide online lesplannen met reken- en taaluitbreidingen. Daarnaast bieden we ook evaluatierubrics en video's om leerkrachten te ondersteunen. Om het vertrouwen van leerkrachten verder op te bouwen en hen voor te bereiden op succesvol STEAM-onderwijs met behulp van het LEGO Leersysteem, wordt SPIKE Essential ondersteund door eenuitgebreid bijscholingsprogramma.

 • 4 herkenbare minifiguren met verschillende identiteiten en eigenschappen stimuleren het oplossen van problemen en sociaal-emotioneel leren.
 • Inclusief 2 kleine motoren, een kleurensensor, 3x3 kleurenlichtmatrix en een intelligente Kleine hub met 2 in-/uitvoerpoorten, bluetooth-verbinding, zesassige gyro en een oplaadbare Li-ion-batterij met micro-USB oplaad- en aansluitpoort.
 • De 449-delige set bevat ook diverse bekende LEGO stenen en vervangende elementen voor intuïtief en eenvoudig bouwplezier.
 • Stevige opbergdoos met kleurgecodeerde sorteerbakken voor eenvoudige organisatie in de klas.
 • De SPIKE app biedt een bij de leeftijd van de leerlingen passende programmeeromgeving waarmee zij op basis van Scratch met pictogrammen en woorden hun programmeervaardigheden kunnen ontwikkelen.
 • 5 modules bestaande uit 8 lessen van 45 minuten die bijdragen aan de onderwijsdoelen moedigen onafhankelijk STEAM-denken aan via speelse, op verhalen gebaseerde probleemoplossing.
 • Het uitgebreide lesmateriaal voor elke les geeft leerkrachten het vertrouwen boeiende lessen samen te kunnen stellen.Belangrijkste leerwaarden
 • Competenties ontwikkelen voor computational thinking, waaronder het maken en wijzigen van sequenties, testen, fouten oplossen en herhalingen gebruiken.
 • Het technisch ontwerpproces verkennen, inclusief het definiëren van een probleem, brainstormen over oplossingen en het testen en verbeteren van prototypes.
 • De wetenschappelijke concepten van energie, energieoverdracht en botsing onderzoeken.
 • Mondelinge communicatievaardigheden verbeteren doordat leerlingen hun ervaringen met elkaar bespreken.
 • Deelnemen aan op verhalen gebaseerde probleemoplossing.
 • Sociaal-emotionele taalvaardigheden ontwikkelen door een belangrijk personage uit een verhaal te helpen een probleem op te lossen.

Specificaties LEGO Education SPIKE Essential set 45345

Officiële naam
LEGO Education SPIKE Essential set
SKU
45345
EAN
5702016677591
UPC
673419322690
Stenen
449
Thema
LEGO Education
LEGO prijs
€ 344,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.