LEGO Darth Vader taslabel 5006267

Gaaf taslabel voor fans van Darth Vader

lego 5006267 darth vader taslabel
  • LEGO Star Wars Thema
  • 5006267 SKU

Star Wars fans kunnen een Dark Lord van de Sith bij zich houden op hun reizen met dit Darth Vader taslabel. Dit supercadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar is voorzien van een illustratie van de Darth Vader LEGO minifiguur op flexibele, duurzame siliconen. Er is ruimte op de achterkant om contactgegevens te schrijven en het …

Lees meer...

Prijzen LEGO Darth Vader taslabel 5006267

Lego.com LEGO.com € 6,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO Darth Vader taslabel 5006267

Star Wars fans kunnen een Dark Lord van de Sith bij zich houden op hun reizen met dit Darth Vader taslabel. Dit supercadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar is voorzien van een illustratie van de Darth Vader LEGO minifiguur op flexibele, duurzame siliconen. Er is ruimte op de achterkant om contactgegevens te schrijven en het is eenvoudig te bevestigen aan een rugzak, tas of lunchbox.

  • Een LEGO Star Wars taslabel gemaakt van flexibele, duurzame siliconen in de vorm van een Darth Vader minifiguur, inclusief een flexibele lus voor eenvoudige bevestiging en ruimte op de achterkant om contactgegevens te schrijven.
  • Een leuk verjaardagscadeau, vakantiecadeau of verrassing voor LEGO Star Wars fans van 6 jaar en ouder.
  • Afmetingen: ca. 18 cm lang en 6 cm breed.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Specificaties LEGO Darth Vader taslabel 5006267

Officiële naam
LEGO Darth Vader taslabel
SKU
5006267
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 6,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.