LEGO Notitieboekje met elastiek 5006273

Met dit stijlvolle softcover LEGO DOTS-notitieboekje is het leuk om aantekeningen te maken

lego 5006273 notitieboekje met elastiek
  • LEGO DOTS Thema
  • 5006273 SKU

Dit LEGO DOTS Notitieboekje met elastiek spreekt zowel schrijf- als knutselliefhebbers aan. Het stijlvolle en functionele softcover notitieboekje van 96 pagina's is voorzien van een elastiek, een verschuifbare 4x4 LEGO-plaat in de vorm van een amulet om het gesloten te houden, en achttien opvallende, heldere tegels om de amulet te personaliseren. Combineer het notitieboekje met …

Lees meer...

Prijzen LEGO Notitieboekje met elastiek 5006273

LEGO.com LEGO.com € 16,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO DOTS sets

Omschrijving LEGO Notitieboekje met elastiek 5006273

Dit LEGO DOTS Notitieboekje met elastiek spreekt zowel schrijf- als knutselliefhebbers aan. Het stijlvolle en functionele softcover notitieboekje van 96 pagina's is voorzien van een elastiek, een verschuifbare 4x4 LEGO-plaat in de vorm van een amulet om het gesloten te houden, en achttien opvallende, heldere tegels om de amulet te personaliseren. Combineer het notitieboekje met een van de LEGO DOTS-gelpennen (apart verkrijgbaar) voor een fantastische LEGO-schrijfervaring. Een perfect cadeau voor verjaardagen of feestdagen, handig voor thuis, op kantoor of in het klaslokaal.

  • Met dit gelinieerde softcover notitieboekje met een 4x4 LEGO DOTS-plaat in de vorm van een amulet kunnen de LEGO-fans in je leven aantekeningen maken, waar ze ook zijn.
  • Het notitieboekje is voorzien van een elastiek om het gesloten te houden, een 4x4 LEGO plaat in de vorm van een amulet om het veilig te houden en achttien kleurrijke DOTS-tegels waarmee kinderen en fans de amulet kunnen versieren.
  • Het LEGO DOTS-notitieboekje is ruim 21 cm lang en 13 cm breed en is een mooie aanwinst voor op een bureau thuis, op kantoor of op school.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Specificaties LEGO Notitieboekje met elastiek 5006273

Officiële naam
LEGO Notitieboekje met elastiek
SKU
5006273
Thema
LEGO DOTS
LEGO prijs
€ 16,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.