LEGO Markeerstiften-sixpack 5006274

Coole rechthoekige markeerstiften voor moeiteloos kleuren met LEGO DOTS

lego 5006274 markeerstiften
  • LEGO DOTS Thema
  • 5006274 SKU

Ontdek het perfecte kleurgereedschap voor een beginnend kunstenaar in dit LEGO DOTS Markeerstiften-sixpack. Elke markeerstift bevat aan de bovenkant twee 2x4 LEGO-platen in diverse kleuren om de creativiteit naar een hoger niveau te tillen. Ook bevat de stiftenset veertig kleurrijke tegels om creatieve ontwerpen op de platen te maken. Door de rechthoekige vorm kunnen de …

Lees meer...

Prijzen LEGO Markeerstiften-sixpack 5006274

Lego.com LEGO.com € 16,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO DOTS sets

Omschrijving LEGO Markeerstiften-sixpack 5006274

Ontdek het perfecte kleurgereedschap voor een beginnend kunstenaar in dit LEGO DOTS Markeerstiften-sixpack. Elke markeerstift bevat aan de bovenkant twee 2x4 LEGO-platen in diverse kleuren om de creativiteit naar een hoger niveau te tillen. Ook bevat de stiftenset veertig kleurrijke tegels om creatieve ontwerpen op de platen te maken. Door de rechthoekige vorm kunnen de stiften niet van een bureau of tafel afrollen, en met de fijne spits van de stiften is gedetailleerd kleuren heel eenvoudig. Een geweldig cadeautje en een artistieke aanwinst voor elk huis, kantoor of klaslokaal.

  • Inspireer grenzeloze creativiteit met dit LEGO DOTS Markeerstiften-sixpack. Kleuren is nog nooit zo eenvoudig geweest, en de stevig bevestigde platen van de markeerstiften bieden unieke versiermogelijkheden.
  • De rechthoekige markeerstiften zijn elk voorzien van een afneembare dop en twee heuse 2x4 LEGO platen. De set bevat ook veertig kleurrijke DOTS-tegels waarmee kinderen en fans de markeerstiften kunnen versieren.
  • Deze coole markeerstiften hebben een uitgesproken stijl en kunnen op elk gewenst moment worden aangepast. Elke stift is ruim 15 cm lang en is een mooie aanwinst voor op een bureau thuis, op kantoor of op school.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Specificaties LEGO Markeerstiften-sixpack 5006274

Officiële naam
LEGO Markeerstiften-sixpack
SKU
5006274
Thema
LEGO DOTS
LEGO prijs
€ 16,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.