LEGO Gelpennen-sixpack 5006275

Leuke, vierkante pennen voor versieren, schrijven en tekenen

lego 5006275 gelpennen
  • LEGO DOTS Thema
  • 5006275 SKU

Creativiteit is binnen handbereik met dit LEGO DOTS Gelpennen-sixpack! Elke pen bevat aan de bovenkant twee authentieke 1x4 LEGO-platen in diverse kleuren voor nog meer schrijfplezier. Ook bevat de set 25 kleurrijke tegels waarmee kinderen en LEGO-fans hun eigen creatieve inbreng aan de pennen kunnen toevoegen. Door de rechthoekige vorm kunnen ze niet van een …

Lees meer...

Prijzen LEGO Gelpennen-sixpack 5006275

Lego.com LEGO.com € 16,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO DOTS sets

Omschrijving LEGO Gelpennen-sixpack 5006275

Creativiteit is binnen handbereik met dit LEGO DOTS Gelpennen-sixpack! Elke pen bevat aan de bovenkant twee authentieke 1x4 LEGO-platen in diverse kleuren voor nog meer schrijfplezier. Ook bevat de set 25 kleurrijke tegels waarmee kinderen en LEGO-fans hun eigen creatieve inbreng aan de pennen kunnen toevoegen. Door de rechthoekige vorm kunnen ze niet van een bureau of tafel afrollen, en met de gel-inkt en comfortabele greep is schrijven een waar plezier. Een gaaf cadeautje dat een geweldige aanwinst is voor elk huis, kantoor of klaslokaal.

  • Inspireer grenzeloze creativiteit met dit LEGO DOTS Gelpennen-sixpack. Schrijven ging nog nooit zo soepel, en de stevig bevestigde platen op de pennen bieden unieke versiermogelijkheden.
  • De slanke, rechthoekige pennen hebben elk een afneembare dop, een comfortabele greep en twee authentieke 1x4 LEGO platen. De set bevat ook 25 kleurrijke DOTS-tegels waarmee kinderen en fans de pennen kunnen versieren.
  • Deze coole pennen kunnen op elk moment worden aangepast om steeds een andere stijl te kiezen. Elke pen is ruim 15 cm lang en is een vrolijke aanwinst voor op een bureau thuis, op kantoor of op school.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Specificaties LEGO Gelpennen-sixpack 5006275

Officiële naam
LEGO Gelpennen-sixpack
SKU
5006275
Thema
LEGO DOTS
LEGO prijs
€ 16,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.