LEGO Harde potlooddoos 5006277

Creativiteit gaat overal mee naartoe met deze stevige, draagbare doos

lego 5006277 harde potlooddoos
  • LEGO DOTS Thema
  • 5006277 SKU

Knutselfans van alle leeftijden zullen deze coole, handige LEGO DOTS Harde potlooddoos te gek vinden. Er is veel ruimte binnenin voor allerlei LEGO DOTS-schrijfbenodigdheden, en de stevige doos is voorzien van vier ingebouwde LEGO-platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4, plus 46 kleurrijke tegels voor …

Lees meer...

Prijzen LEGO Harde potlooddoos 5006277

Lego.com LEGO.com € 9,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO DOTS sets

Omschrijving LEGO Harde potlooddoos 5006277

Knutselfans van alle leeftijden zullen deze coole, handige LEGO DOTS Harde potlooddoos te gek vinden. Er is veel ruimte binnenin voor allerlei LEGO DOTS-schrijfbenodigdheden, en de stevige doos is voorzien van vier ingebouwde LEGO-platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4, plus 46 kleurrijke tegels voor eindeloze versiermogelijkheden. Kinderen kunnen er ook andere LEGO-stenen of -minifiguren op bevestigen voor nog meer creatief LEGO-plezier. Een geweldig cadeau voor verjaardagen of feestdagen voor creatieve kinderen van alle leeftijden.

  • Stimuleer de creativiteit met deze coole LEGO DOTS Harde potlooddoos, gemaakt van duurzaam ABS-plastic dat is gemaakt om lang mee te gaan. Een vrolijke en functionele aanwinst voor elk bureau.
  • De potlooddoos is voorzien van vier authentieke LEGO platen: twee vierkante platen van 4x4, een vierkante plaat van 2x2 en een rechthoekige plaat van 2x4, plus 46 kleurrijke tegels voor eindeloze versiermogelijkheden.
  • Deze unieke potlooddoos heeft een uitgesproken stijl. De doos is ruim 21 cm lang en 7 cm breed.
  • Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen.

Specificaties LEGO Harde potlooddoos 5006277

Officiële naam
LEGO Harde potlooddoos
SKU
5006277
Thema
LEGO DOTS
LEGO prijs
€ 9,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.