LEGO The Mandalorian sleutellampje 5006364

Tast nooit meer in het duister met de Mandalorian!

lego 5006364 the mandalorian sleutellampje
  • LEGO Star Wars Thema
  • 5006364 SKU

Laat de legendarische premiejager de Mandalorian de weg verlichten voor Star Wars fans met dit coole sleutellampje. De grote, verstelbare LEGO minifiguur beschikt over heldere LED-lampjes in beide voeten. Deze kun je aanzetten met een druk op de borst. De figuur is bevestigd aan een stevige sleutelring en ziet er supercool uit aan een sleutelbos …

Lees meer...

Prijzen LEGO The Mandalorian sleutellampje 5006364

Lego.com LEGO.com € 11,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO The Mandalorian sleutellampje 5006364

Laat de legendarische premiejager de Mandalorian de weg verlichten voor Star Wars fans met dit coole sleutellampje. De grote, verstelbare LEGO minifiguur beschikt over heldere LED-lampjes in beide voeten. Deze kun je aanzetten met een druk op de borst. De figuur is bevestigd aan een stevige sleutelring en ziet er supercool uit aan een sleutelbos of tas.

  • The Mandalorian sleutellampje - Een sleutelhanger met een grote, verstelbare LEGO minifiguur van de Mandalorian met 2 heldere ledlampjes in de voeten, bevestigd aan een stevige sleutelring en ketting. Inclusief batterijen
  • De lampjes zijn gemakkelijk te activeren en te richten - Druk op de borst van de minifiguur om de lampjes aan te zetten en beweeg de benen om het licht in verschillende richtingen te laten schijnen. Een ingebouwde timer spaart de batterij
  • Cadeautip voor kinderen vanaf6 jaar - De grote minifiguur van de Mandalorian is ca. 8 cm hoog. Dit sleutellampje is een leuk verjaardagscadeau, cadeau voor de feestdagen of als verrassing voor jonge Star Wars fans.

Specificaties LEGO The Mandalorian sleutellampje 5006364

Officiële naam
LEGO The Mandalorian sleutellampje
SKU
5006364
EAN
4895028529017
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 11,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.