LEGO 5006366 Chirurg sleutellampje

Dit leuke sleutellampje met een minifiguur van een chirurg werkt in een flits!

lego 5006366 chirurg sleutellampje
  • LEGO Diversen Thema
  • 5006366 SKU

Een sleutelhanger van een verstelbare minifiguur van een chirurg met 2 heldere ledlampjes in de voeten (inclusief 2 CR2025-batterijen), bevestigd aan een stevige sleutelring en ketting.Met de schakelaar op de borst van de minifiguur kunnen de lampjes geactiveerd worden. Een ingebouwde timer verlengt de levensduur van de batterijen. Dankzij de beweegbare armen en benen kunnen …

Lees meer...

Prijzen LEGO 5006366 Chirurg sleutellampje

Lego.com LEGO.com € 11,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 5006366 Chirurg sleutellampje

  • Een sleutelhanger van een verstelbare minifiguur van een chirurg met 2 heldere ledlampjes in de voeten (inclusief 2 CR2025-batterijen), bevestigd aan een stevige sleutelring en ketting.
  • Met de schakelaar op de borst van de minifiguur kunnen de lampjes geactiveerd worden. Een ingebouwde timer verlengt de levensduur van de batterijen. Dankzij de beweegbare armen en benen kunnen de lampjes in de voeten in verschillende richtingen schijnen.
  • De grote minifiguur van een chirurg is ca. 7 cm hoog en is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.

Specificaties LEGO 5006366 Chirurg sleutellampje

Officiële naam
LEGO Chirurg sleutellampje
SKU
5006366
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 11,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.