LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Een boek vol LEGO City avonturen

lego 5006806 build your own adventure
  • LEGO City Thema
  • 5006806 SKU

Geef het LEGO speelplezier van kinderen een boost met LEGO City Build Your Own Adventure: een kleurrijk, geïllustreerd boek met 80 pagina's vol inspiratie waaronder tips en ideeën om cool LEGO speelgoed te bouwen. Het boek is inclusief 45 LEGO onderdelen en instructies om een exclusief politievoertuig te bouwen, plus een minifiguur van een politieagent …

Lees meer...

Prijzen LEGO Build Your Own Adventure 5006806

LEGO.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Geef het LEGO speelplezier van kinderen een boost met LEGO City Build Your Own Adventure: een kleurrijk, geïllustreerd boek met 80 pagina's vol inspiratie waaronder tips en ideeën om cool LEGO speelgoed te bouwen. Het boek is inclusief 45 LEGO onderdelen en instructies om een exclusief politievoertuig te bouwen, plus een minifiguur van een politieagent zodat kinderen snel kunnen gaan spelen. Kinderen kunnen nieuwe modellen bouwen met hun eigen LEGO stenen en nieuwe, spannende avonturen belevendie zijn geïnspireerd op de verhalen in het boek.

  • Een kleurrijk geïllustreerd, gebonden boek met 80 pagina's vol inspirerende verhalen, tips en instructies voor nieuw LEGO speelgoed dat kinderen kunnen bouwen met hun eigen LEGO stenen.
  • Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar. Inclusief 45 LEGO onderdelen en instructies om een exclusief politievoertuig te bouwen, plus een minifiguur van een politieagent zodat kinderen snel kunnen gaan spelen.
  • Het boek is ca. 25 cm lang en 21 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.

Specificaties LEGO Build Your Own Adventure 5006806

Officiële naam
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006806
Thema
LEGO City
LEGO prijs
€ 19,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.