LEGO Magical Treasury 5006810

Magisch boek voor creatieve LEGO Harry Potter fans

lego 5006810 magical treasury
  • LEGO Harry Potter Thema
  • 5006810 SKU

Fans van Harry Potter zullen worden betoverd als ze de magische wereld van LEGO Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts van 2018 tot 2020 in al zijn betoverende details gaan ontdekken. Dit 97 pagina's tellende boek staat boordevol informatie en kleurrijke illustraties over de magische sets, minifiguren en accessoires. Ontdek de geheimen achter enkele van …

Lees meer...

Prijzen LEGO Magical Treasury 5006810

LEGO.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Harry Potter sets

Omschrijving LEGO Magical Treasury 5006810

Fans van Harry Potter zullen worden betoverd als ze de magische wereld van LEGO Harry Potter en LEGO Fantastic Beasts van 2018 tot 2020 in al zijn betoverende details gaan ontdekken. Dit 97 pagina's tellende boek staat boordevol informatie en kleurrijke illustraties over de magische sets, minifiguren en accessoires. Ontdek de geheimen achter enkele van de sets in een hoofdstuk waarin je achter de schermen gaat, met een interview met het bekroonde LEGO Harry Potter team. Met een exclusieve minifiguur van Marten Vilijn.

  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 97 pagina's met het allerbeste van LEGO Harry Potter – van Kasteel Zweinstein met meer dan 6000 onderdelen tot een perfect vormgegeven toverstaf op minifiguurformaat.
  • Maak kennis met je favoriete personages, verken geweldige locaties en deel magische momenten uit de Harry Potter films.
  • Een magisch cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen van 7 jaar en ouder.
  • Het boek is ca. 28 cm lang, 23 cm breed en 3 cm diep. Met een exclusieve, gedetailleerde minifiguur van Marten Vilijn. Let op: dit boek is in het Engels.

Specificaties LEGO Magical Treasury 5006810

Officiële naam
LEGO Magical Treasury
SKU
5006810
Thema
LEGO Harry Potter
LEGO prijs
€ 19,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.