LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Geweldig boek voor creatieve, jonge LEGO Star Wars fans

lego 5006812 build your own adventure
  • LEGO Star Wars Thema
  • 5006812 SKU

Stimuleer jonge Star Wars fans tot het bouwen en naspelen van spannende verhalen met LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Dit geïllustreerde, 80 pagina's tellende boek staat boordevol ideeën voor coole modellen die kinderen met hun eigen LEGO stenen kunnen bouwen. Daarnaast bevat het legendarische verhalen die ze met hun creaties kunnen naspelen, van …

Lees meer...

Prijzen LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Lego.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Stimuleer jonge Star Wars fans tot het bouwen en naspelen van spannende verhalen met LEGO Star Wars Build Your Own Adventure. Dit geïllustreerde, 80 pagina's tellende boek staat boordevol ideeën voor coole modellen die kinderen met hun eigen LEGO stenen kunnen bouwen. Daarnaast bevat het legendarische verhalen die ze met hun creaties kunnen naspelen, van een podrace op Tatooine tot een gevangenisontsnapping op Bespin. Het boek is inclusief een LEGO minifiguur van een rebellenpiloot en de LEGOstenen waarmee je de exclusieve Y-wing Starfighter uit het boek kunt bouwen.

  • Een geïllustreerd, gebonden boek van 80 pagina's met meer dan 50 inspirerende ideeën voor Star Wars modellen die kinderen met hun eigen LEGO stenen kunnen bouwen.
  • Een cool cadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder. Bevat een LEGO minifiguur van een rebellenpiloot en de LEGO stenen waarmee je de exclusieve Y-wing Starfighter kunt bouwen die in het boek staat.
  • Het boek is ca. 27 cm lang en 23 cm breed. Let op: dit boek is in het Engels.

Specificaties LEGO Build Your Own Adventure 5006812

Officiële naam
LEGO Build Your Own Adventure
SKU
5006812
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 19,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.