LEGO Grogu tassenhanger 5006855

Leuk accessoire voor fans van Star Wars: The Mandalorian

lego 5006855 grogu tassenhanger
  • LEGO Star Wars Thema
  • 5006855 SKU

Niemand ter wereld kan de kracht van deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger weerstaan! Het label van duurzame, flexibele silicone heeft een afbeelding van de Grogu LEGO figuur met op de achterkant ruimte voor contactgegevens. Door de eenvoudige bevestiging aan een tas of rugzak kunnen kinderen Grogu (ook wel bekend als het Kind of liefkozend …

Lees meer...

Prijzen LEGO Grogu tassenhanger 5006855

LEGO.com LEGO.com € 7,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO Grogu tassenhanger 5006855

Niemand ter wereld kan de kracht van deze Star Wars: The Mandalorian tassenhanger weerstaan! Het label van duurzame, flexibele silicone heeft een afbeelding van de Grogu LEGO figuur met op de achterkant ruimte voor contactgegevens. Door de eenvoudige bevestiging aan een tas of rugzak kunnen kinderen Grogu (ook wel bekend als het Kind of liefkozend als Baby Yoda) overal mee naartoe nemen.

  • Star Wars: The Mandalorian tassenhanger – een flexibel, duurzaam label van silicone in de vorm van de Grogu LEGO figuur, met een lus voor eenvoudige bevestiging en ruimte op de achterkant om contactgegevens te schrijven
  • Leuk cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar – voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing voor kinderen die van Star Wars houden
  • Opvallend accessoire – afmetingen: ca. 15 cm lang en 7 cm breed. Niet-giftig, geurloos en pvc-vrij. Let op: verstikkingsgevaar – kleine onderdelen.

Specificaties LEGO Grogu tassenhanger 5006855

Officiële naam
LEGO Grogu tassenhanger
SKU
5006855
EAN
4895028529611
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 7,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.