LEGO Passagiersvliegtuig 60262

LEGO Vliegveld speelset voor coole kinderen!

lego passagiersvliegtuig 60262 scaled
 • 669 Stenen
 • LEGO City Thema
 • 60262 SKU

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten met deze LEGO City Passagiersvliegtuig (60262) bouwset bestaande uit een enorm vliegtuig met ruimte voor de minifiguren van de piloot en passagiers, waaronder zangeres Poppy Starr uit de LEGO City Adventures tv-serie. Er is zelfs ruimte aan boord voor Poppy's rode cabriolet! Kinderen krijgen ook een terminal …

Lees meer...

Prijzen LEGO Passagiersvliegtuig 60262

Lego.com LEGO.com € 99,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 185,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO Passagiersvliegtuig 60262

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten met deze LEGO City Passagiersvliegtuig (60262) bouwset bestaande uit een enorm vliegtuig met ruimte voor de minifiguren van de piloot en passagiers, waaronder zangeres Poppy Starr uit de LEGO City Adventures tv-serie. Er is zelfs ruimte aan boord voor Poppy's rode cabriolet! Kinderen krijgen ook een terminal compleet met een bagageband en verkeerstoren, plus een luchthaventruck met een autolift.

Cool vliegtuigspeelgoed voor kinderen
Deze LEGO City Passagiersvliegtuig speelset bevat een eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties helpt beginnende LEGO bouwers om echte meesterbouwers te worden.

De creatieve wereld van LEGO City
Met de LEGO City Vliegveld sets beleven kinderen een leuke bouw- en speelervaring met realistische gebouwen, coole luchthavenvoertuigen en geweldige vliegtuigmodellen die eindeloze creatieve rollenspellen stimuleren.

 • Dit passagiersvliegtuig is een ideale kennismaking met de spannende LEGO City wereld. Geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder en ontworpen om creatief, zelfstandig spel te stimuleren, gebaseerd op gebeurtenissen uit het echte leven.
 • Wat zit er in de doos? Deze speelgoedset bevat een groot vliegtuig, een luchthaventruck met autolift, een passagierstrap, een luchthaventerminal, een rode cabriolet, 8 minifiguren en een figuur van een baby.
 • Het grote modelvliegtuig heeft zitplaatsen voor de minifiguren van de piloot en passagiers, waaronder Poppy Starr uit de tv-serie LEGO City Adventures. Er is ook een terminal met een bagageband en verkeerstoren.
 • De LEGO City Passagiersvliegtuig (60262) bouwset is een fantastisch cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 6 jaar en voor jongens en meisjes die dol zijn op speelgoedvliegtuigen en vliegreizen naar exotische bestemmingen.
 • Het vliegtuig is ca. 18 cm hoog, 54 cm lang en 44 cm breed. De terminal is ca. 21 cm hoog, 28 cm breed en 12 cm diep.
 • Geen batterijen nodig – dit vliegtuigbouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus ze kunnen gelijk beginnen met spelen!
 • Je vindt de bouwinstructies voor deze bouwset in de doos. Of ga online en download Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app. Zoom, draai en visualiseer het model om het bouwproces tot leven te brengen.
 • LEGO City Vliegveld speelgoed helpt kinderen om hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met gebouwen boordevol functies, realistische voertuigen en leuke personages voor eindeloos zelfstandig speelplezier.
 • Alle LEGO City Vliegveld speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerdom er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO Passagiersvliegtuig 60262

Officiële naam
LEGO Passagiersvliegtuig
SKU
60262
EAN
5702016617962
UPC
673419319300
Stenen
669
Thema
LEGO City
Categorie
vliegtuig
LEGO prijs
€ 99,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.