LEGO 60270 Politie opbergdoos

Zeldzaam

Alles wat kinderen nodig hebben voor boevenvangavonturen!

lego 60270 politie opbergdoos
 • 301 Stenen
 • LEGO City Thema
 • 60270 SKU

Kinderen zullen dolblij zijn met deze LEGO City Opbergdoos (60270). Hij ziet er niet alleen cool uit, maar erin zit alles wat een kind nodig heeft voor urenlang speelplezier. En omdat er met deze set 2 modellen kunnen worden gebouwd met behulp van eenvoudige bouwinstructies, krijgen kinderen een dubbele hoeveelheid speelplezier. De fantasie van jonge …

Lees meer...

Prijzen LEGO 60270 Politie opbergdoos

Bol.com Bol.com € 54,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO 60270 Politie opbergdoos

Kinderen zullen dolblij zijn met deze LEGO City Opbergdoos (60270). Hij ziet er niet alleen cool uit, maar erin zit alles wat een kind nodig heeft voor urenlang speelplezier. En omdat er met deze set 2 modellen kunnen worden gebouwd met behulp van eenvoudige bouwinstructies, krijgen kinderen een dubbele hoeveelheid speelplezier. De fantasie van jonge kinderen is niet meer te stoppen als ze LEGO City tv-held Duke DeTain helpen de stad vrij te houden van boeven!

Speelset boordevol coole functies

Op zoek naar actiespeelgoed? Deze speelset heeft het allemaal! Met 4 minifiguren, een politiebureau met gevangenis, een geldautomaat, een boevenvluchtauto en een coole politiewagen zijn alle ingrediënten aanwezig voor actie en avontuur.

Leuke bouwsets voor kinderen

LEGO City politiesets bieden een plezierige bouw- en speelervaring. De realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en leuke personages stimuleren fantasierijk rollenspel en bevorderen de creativiteit van kinderen vanaf 5jaar.

 • Haal het plezier van LEGO City in huis met deze politiespeelset. Deze set, geleverd in een handige doos in de vorm van een LEGO steen, biedt 2 alternatieve modellen, beide met gebouwen, voertuigen en personages voor volop creatief speelplezier.
 • Wat zit er in deze LEGO opbergdoos? Alles wat kinderen nodig hebben om te beginnen. Een politiebureau met gevangenis, een politievoertuig, een boeventruck en een geldautomaat, plus 4 minifiguren waaronder LEGO City televisieheld Duke DeTain.
 • Dit politiespeelgoed biedt 2 verschillende modellen, dus kinderen kunnen het ene model ombouwen om het speelscenario te veranderen voor nog meer boevenvangplezier. De set kan ook worden gecombineerd met andere originele LEGO speelsets.
 • Deze LEGO City Politie opbergdoos (60270) is een geweldig december- of verjaardagscadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder die dol zijn op speelgoedvrachtwagens, motoren en actiespeelgoed. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
 • Gebouwd is hetspeelgoedpolitiebureau ca. 18 cm hoog, 14 cm breed en 5 cm diep en de politieauto ca. 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed.
 • Heeft deze speelset batterijen nodig? Nee, dit bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus het spelen kan meteen beginnen!
 • Kinderen kunnen snel en makkelijk aan de slag gaan met dit LEGO speelgoed. In de slimme doos in de vorm van een LEGO steen vind je de instructies voor 2 verschillende modellen. Maak de zakken met stenen open en laat het plezier beginnen!
 • LEGO City politiesets bevatten realistische gebouwen, coole voertuigen en leuke personages die creatief spel met een open einde stimuleren en helpen de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten.
 • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat LEGO City bouwstenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • Alle LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO 60270 Politie opbergdoos

Officiële naam
LEGO Politie opbergdoos
SKU
60270
EAN
5702016669022
UPC
673419322546
Stenen
301
Thema
LEGO City
Categorie
politie
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 44,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.