LEGO Autotransportvoertuig 60305

Speelset met een autotransportvoertuig voor kinderen

lego 60305 autotransportvoertuig
 • 342 Stenen
 • LEGO City Thema
 • 60305 SKU

Kinderen kunnen wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen speelgoedauto's vervoeren met het LEGO City Autotransportvoertuig (60305). Deze gelede vrachtwagen heeft een dubbeldeks aanhanger met een bovendek dat omhoog kan en een werkende helling. Ze krijgen ook een coole muscle car die ze kunnen vervoeren, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist. Spannende bouwset voor kinderen …

Lees meer...

Prijzen LEGO Autotransportvoertuig 60305

Lego.com LEGO.com € 20,99 Bekijk
Bol.com Bol.com € 59,95 Bekijk

Bekijk meer LEGO City sets

Omschrijving LEGO Autotransportvoertuig 60305

Kinderen kunnen wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen speelgoedauto's vervoeren met het LEGO City Autotransportvoertuig (60305). Deze gelede vrachtwagen heeft een dubbeldeks aanhanger met een bovendek dat omhoog kan en een werkende helling. Ze krijgen ook een coole muscle car die ze kunnen vervoeren, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist.

Spannende bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar
Deze autotransportvoertuig speelset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat ook jongere LEGO bouwers zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. Jouw kleine chauffeur tuft dus in no time over de weg!

LEGO City Geweldige voertuigen – cool speelgoed voor kinderen
Kinderen groeien op omringd door geweldige voertuigen en machines. Met LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die onbegrensd fantasierijk speelplezier stimuleren.

 • Verras jouw jonge held met deze spannende LEGO City Autotransportvoertuig (60305) bouwset met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages waarmee fantasierijk speelplezier in de hoogste versnelling staat.
 • Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een autotransportvoertuig en een coole muscle car met afneembaar dak te maken, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist.
 • Kinderen kunnen het bovendek van de aanhanger en de helling omhoog en omlaag brengen om er tot wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen auto's, waaronder de meegeleverde coole muscle car, op te laden en te vervoeren.
 • Een prachtig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar.
 • Eenmaal gebouwd is het LEGO City Autotransportvoertuig ca. 11 cm hoog, 31 cm lang en 8 cm breed.
 • Met LEGO accessoires: een bezem en een moersleutel.
 • Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties voor jonge bouwers. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO Bouwinstructies app.
 • LEGO City Geweldige voertuigen speelsets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met modellen boordevol leuke functies en leuke personages die creatief, vrij spel stimuleren.
 • Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Autotransportvoertuig 60305

Officiële naam
LEGO Autotransportvoertuig
SKU
60305
EAN
5702016980523
Stenen
342
Thema
LEGO City
LEGO prijs
€ 20,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.