LEGO 70825 Koningin Wiedanook Watdanook’s Bouw iets doos!

Zeldzaam

Geef koningin Wiedanook Watdanook elke vorm die je maar wilt!

lego 70825 koningin wiedanook watdanooks bouw iets doos
  • 455 Stenen
  • LEGO MOVIE Thema
  • 70825 SKU

Bouw en herbouw het personage koningin Wiedanook Watdanook uit DE LEGO FILM 2 in 15 verschillende vormen met 70825 Koningin Wiedanook Watdanook's Bouw iets doos! Deze creatieve bouwset bevat instructies om elke versie van de van gedaante veranderende koningin te bouwen, zoals die van een knorrige vulkaan, een blije vlinder of een kleurige raket. Bij …

Lees meer...

Prijzen LEGO 70825 Koningin Wiedanook Watdanook’s Bouw iets doos!

Bol.com Bol.com -29% € 31,99 Bekijk
Fnac.be Fnac.be -27% € 32,92 Bekijk

Bekijk meer LEGO MOVIE sets

Omschrijving LEGO 70825 Koningin Wiedanook Watdanook’s Bouw iets doos!

Bouw en herbouw het personage koningin Wiedanook Watdanook uit DE LEGO FILM 2 in 15 verschillende vormen met 70825 Koningin Wiedanook Watdanook's Bouw iets doos! Deze creatieve bouwset bevat instructies om elke versie van de van gedaante veranderende koningin te bouwen, zoals die van een knorrige vulkaan, een blije vlinder of een kleurige raket. Bij dit veelzijdige bouwspeelgoed zitten ook inspirerende ideeën voor jonge bouwmeesters om hun eigen ontwerpen te maken.

  • Bevat LEGO stenen in allerlei kleuren, om het personage koningin Wiedanook Watdanook uit DE LEGO FILM 2 te bouwen en herbouwen in 15 verschillende vormen: stapel stenen/koningin, auto, vlinder, hamer, duivel, vulkaan, cello, walvis, octopus, gorilla, dinosaurus, draak, vleermuis, raket en broodrooster.
  • Deze DE LEGO FILM 2 set bevat instructies voor het bouwen van elk model, plus ideeën ter inspiratie om de koningin tot nog meer vormen om te bouwen.
  • Speel leuke scènes uit DE LEGO FILM 2 na met deze creatieve bouwset.
  • Koningin Wiedanook Watdanook als stapel stenen is ca. 11 cm hoog, 7 cm breed en 1 cm diep.

Specificaties LEGO 70825 Koningin Wiedanook Watdanook’s Bouw iets doos!

Officiële naam
LEGO Koningin Wiedanook Watdanook’s Bouw iets doos!
SKU
70825
EAN
5702016368079
UPC
673419302241
Stenen
455
Thema
LEGO MOVIE
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 44,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.