LEGO 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks echt-niet-kwaadaardige’ ruimtepaleis

Zeldzaam

Beleef buitenaardse avonturen met dit speelgoedruimtepaleis uit DE LEGO FILM 2!

lego 70838 koningin wiedanook watdanooks echt niet kwaadaardige ruimtepaleis
  • 997 Stenen
  • LEGO MOVIE Thema
  • 70838 SKU

Kinderen beleven allerlei ruimteavonturen wanneer ze bouwen en spelen met 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis en hun favoriete personages uit DE LEGO FILM 2. Dit kleurige LEGO speelgoedpaleis heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules voor andere personages, een beveiligingsruimte, een gedetailleerde eetkamer en …

Lees meer...

Prijzen LEGO 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks echt-niet-kwaadaardige’ ruimtepaleis

Geen prijs beschikbaar. Dit product wordt niet meer geproduceerd.

Bekijk meer LEGO MOVIE sets

Omschrijving LEGO 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks echt-niet-kwaadaardige’ ruimtepaleis

Kinderen beleven allerlei ruimteavonturen wanneer ze bouwen en spelen met 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis en hun favoriete personages uit DE LEGO FILM 2. Dit kleurige LEGO speelgoedpaleis heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules voor andere personages, een beveiligingsruimte, een gedetailleerde eetkamer en een dj-stand voor creatief speelplezier. Een geweldige bouwset voor kinderen en voor alle fans van DE LEGO FILM 2, die eindeloos plezier zullen beleven aan het naspelen van hun favoriete scènes en het bedenken van hun eigen verhalen met de minifiguur, het minipoppetje en de 6 van stenen gebouwde figuren.

  • Deze LEGO paleisset is inclusief 8 personages uit DE LEGO FILM 2: een Vrijgezel Batman minifiguur en Celeste minipoppetje, plus van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en 2 Hartjes.
  • Het speelgoedpaleis met verschillende verdiepingen heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules die open kunnen voor andere personages, 2 balkons, een beveiligingsruimte met een bouwbaar bewakingsscherm en verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje en een donut, plus een eetkamer met een tafel, 2 stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand.
  • Ook inclusief de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter.
  • De minifiguur van Vrijgezel Batman (met speciale kledingopdruk), het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook (kleine versie), IJshoorntje (kleine versie) en de Koninklijke wachter zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019.
  • Kinderen kunnen de grappigste scènes uit DE LEGO FILM 2 naspelen met deze coole speelgoedpaleis-bouwset.
  • Het speelgoedpaleis is ca. 48 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.

Specificaties LEGO 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks echt-niet-kwaadaardige’ ruimtepaleis

Officiële naam
LEGO Koningin Wiedanook Watdanooks echt-niet-kwaadaardige’ ruimtepaleis
SKU
70838
EAN
5702016368215
Stenen
997
Thema
LEGO MOVIE
Categorie
ruimtevaart
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 109,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.