LEGO 71031 Minifiguren Marvel Studios

Trakteer een fan van superhelden op coole minifiguren om te verzamelen!

lego 71031 minifiguren marvel studios
  • 10 Stenen
  • LEGO Minifiguren Thema
  • 71031 SKU

Nog meer geweldige personages! Verzamel deze supercoole LEGO® Minifiguren Marvel Studios (71031) speelgoedzakjes en beleef er eindeloze avonturen mee. Een ideaal cadeautje voor kinderen en fans van alle leeftijden. Wat zit er in het zakje? 1 van de 12 unieke bouwbare minifiguren, plus 1 of meer accessoires. Een leuke aanwinst voor elke LEGO® verzameling …

Lees meer...

Prijzen LEGO 71031 Minifiguren Marvel Studios

Lego.com LEGO.com € 3,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Minifiguren sets

Omschrijving LEGO 71031 Minifiguren Marvel Studios

  • Nog meer geweldige personages! Verzamel deze supercoole LEGO Minifiguren Marvel Studios (71031) speelgoedzakjes en beleef er eindeloze avonturen mee. Een ideaal cadeautje voor kinderen en fans van alle leeftijden.
  • Wat zit er in het zakje? 1 van de 12 unieke bouwbare minifiguren, plus 1 of meer accessoires. Een leuke aanwinst voor elke LEGO verzameling die je met trots zult laten zien en die nieuwe speelmogelijkheden biedt.
  • De LEGO Minifiguren personages spreken jongens en meisjes vanaf 5 jaar aan, prikkelen de fantasie en helpen creativiteit en zelfvertrouwen te ontwikkelen wanneer kinderen er alleen of samen met vriendjes mee spelen.
  • Deze hoogwaardige, bouwbare limited edition speelgoedminifiguren en accessoires vormen een geweldig extra cadeautje of verrassing voor net wat meer actie bij een set die iemand al heeft.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 71031 Minifiguren Marvel Studios

Officiële naam
LEGO Minifiguren Marvel Studios
SKU
71031
EAN
5702016912722
UPC
673419339018
Stenen
10
Thema
LEGO Minifiguren
LEGO prijs
€ 3,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.