LEGO Jungle aanvalsvoertuig 71700

Speelset met leuke speelgoedbuggy en minifiguur van Lloyd voor races boordevol actie

lego jungle aanvalsvoertuig 71700
 • 127 Stenen
 • LEGO NINJAGO Thema
 • 71700 SKU

Kinderen die klassieke LEGO NINJAGO Legacy avonturen graag tot leven te laten komen en graag met speelgoedauto's spelen, zullen dit Jungle aanvalsvoertuig (71700) geweldig vinden. Nadat ze de set in elkaar hebben gezet, kunnen ze spannende actiescènes uit het Toernooi der Elementen naspelen en met de ninja-actiefiguur van Lloyd jungleavonturen beleven. Een nieuwe en spannende manier …

Lees meer...

Prijzen LEGO Jungle aanvalsvoertuig 71700

Lego.com LEGO.com € 6,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 11,50 Bekijk

Bekijk meer LEGO NINJAGO sets

Omschrijving LEGO Jungle aanvalsvoertuig 71700

Kinderen die klassieke LEGO NINJAGO Legacy avonturen graag tot leven te laten komen en graag met speelgoedauto's spelen, zullen dit Jungle aanvalsvoertuig (71700) geweldig vinden. Nadat ze de set in elkaar hebben gezet, kunnen ze spannende actiescènes uit het Toernooi der Elementen naspelen en met de ninja-actiefiguur van Lloyd jungleavonturen beleven.

Een nieuwe en spannende manier om te bouwen

Instructions PLUS is een digitale, interactieve bouwhandleiding. De gids is beschikbaar in de gratis LEGO Life app en bevat zoom- en draaifuncties waarmee ook jonge kinderen zelf kunnen bouwen.

De beste bouwsets voor kinderen

Met LEGO NINJAGO speelgoed maken kinderen kennis met een wereld vol actie waarin ze zich kunnen uiten, zelfstandig kunnen spelen en verhalen met ninja's kunnen bedenken. Jonge kinderen kunnen eindeloos speelplezier beleven met het uitgebreide assortiment, dat onder andere bestaat uit junglespeelgoed, straalvliegtuigen, draken, NINJAGO voertuigen en nog veel meer.

 • Deze LEGO NINJAGO Legacy speelset omvat een Jungle aanvalsvoertuig en een ninja-actiefiguur van Lloyd uit seizoen 4 van de tv-serie. Kinderen die dol zijn op ninjamodellen, kunnen urenlang zelfstandig met deze set spelen of samen plezier beleven.
 • Deze bouwset voor kinderen bestaat uit een speelgoedbuggy met grote rubberbanden voor razendsnelle races en een minifiguur van ninjakrijger Lloyd met een gouden zwaard. Zo hebben kinderen alles om scènes uit het Toernooi der Elementen na te spelen.
 • Dit ninjaspeelgoed is een vernieuwde versie van het Jungle aanvalsvoertuig uit NINJAGO Masters of Spinjitzu en heeft coole vering. Kinderen kunnen de auto naar beneden duwen om hem te laten opspringen. Ze kunnen er spannende races mee houden.
 • Dit leuke speelgoed met 127 onderdelen biedt jongens en meisjes vanaf 7 jaar een meeslepende bouwuitdaging en is een ideaal verjaardagscadeau voor kinderen. De ninjaset stimuleert de fantasie van kinderen die dol zijn op het team van jonge ninja's.
 • Deze LEGO NINJAGO ninjaset en mini-ninja's hebben een perfect formaat, waardoor je er zowel thuis als onderweg mee kunt spelen. De speelgoedbuggy is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 8 cm breed.
 • Je hoeft geen tijd te verspillen met zoeken naar batterijen, want voor dit ninjaspeelgoed zijn geen batterijen vereist! Het enige wat je nodig hebt om met deze set speelplezier te beleven, is de fantasie van kinderen.
 • LEGO speelsets hebben iets wat nog beter is dan gedrukte instructies: de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app. Zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus zorgen ervoor dat kinderen zelf geweldige sets kunnen bouwen.
 • Met het LEGO NINJAGO actiespeelgoed en de kleine actiefiguren om te verzamelen maken kinderen kennis met een spannende wereld vol fantasierijke actie, waarin ze met hun favoriete ninja's de leukste verhalen kunnen bedenken.
 • LEGO stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn, zowel op aarde als in NINJAGO City!
 • Alle LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO bouwsets geef of beleef je zorgeloos speelplezier.

Specificaties LEGO Jungle aanvalsvoertuig 71700

Officiële naam
LEGO Jungle aanvalsvoertuig
SKU
71700
EAN
5702016616866
UPC
673419318075
Stenen
127
Thema
LEGO NINJAGO
LEGO prijs
€ 6,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.