LEGO 75242 Black Ace TIE Interceptor

Zeldzaam

Stap in de wereld van Griff Halloran en zijn Black Ace TIE Interceptor uit de Star Wars Resistance tv-serie!

lego 75242 black ace tie interceptor
  • 396 Stenen
  • LEGO Star Wars Thema
  • 75242 SKU

Laat kinderen bouwen en spelen met het geweldige LEGO Star Wars 75242 Black Ace TIE Interceptor bouwspeelgoed uit de populaire tv-serie Star Wars Resistance. Dit gedetailleerde Star Wars ruimteschip heeft een cockpit die open kan met een zitplaats voor piloot Griff Halloran, 2 schieters met veermechanisme op de vleugelpunten en een afneembaar paneel aan de …

Lees meer...

Prijzen LEGO 75242 Black Ace TIE Interceptor

Bol.com Bol.com € 99,00 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO 75242 Black Ace TIE Interceptor

Laat kinderen bouwen en spelen met het geweldige LEGO Star Wars 75242 Black Ace TIE Interceptor bouwspeelgoed uit de populaire tv-serie Star Wars Resistance. Dit gedetailleerde Star Wars ruimteschip heeft een cockpit die open kan met een zitplaats voor piloot Griff Halloran, 2 schieters met veermechanisme op de vleugelpunten en een afneembaar paneel aan de achterkant met ruimte voor de reserveraket. Dit leuke bouwspeelgoed is inclusief 2 LEGO Star Wars minifiguren en een LEGO figuur van een droid.

  • Dit LEGO Star Wars bouwspeelgoed is inclusief 2 minifiguren: Griff Halloran en Poe Dameron, plus een LEGO figuur van de droid BB-8.
  • Het LEGO Star Wars model van de TIE Interceptor heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, schieters met veermechanisme op de vleugelpunten en een achterruimte die open kan met ruimte voor de reserveraket.
  • Ook inclusief 2 blasterpistolen.
  • Deze TIE Interceptor bouwset voor kinderen is ca. 8 cm hoog, 36 cm lang en 21 cm breed.

Specificaties LEGO 75242 Black Ace TIE Interceptor

Officiële naam
LEGO Black Ace TIE Interceptor
SKU
75242
EAN
5702016370690
Stenen
396
Thema
LEGO Star Wars
Status
Niet meer in productie
LEGO prijs
€ 54,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.