LEGO Yoda 75255

Bouw een echte LEGO Star Wars legende en zet hem neer als blikvanger: hier is Yoda!

lego 75255 yoda
  • 1771 Stenen
  • LEGO Star Wars Thema
  • 75255 SKU

Voeg een echte aanwinst toe aan de verzameling van iedere fan met 2 Yoda LEGO Star Wars personages in 1 set! Dit zeer gedetailleerde 75255 blikvangermodel van de machtige Jedimeester Yoda is gebaseerd op het personage uit Star Wars: Attack of the Clones en heeft een verstelbaar hoofd en wenkbrauwen, plus beweegbare vingers en tenen. …

Lees meer...

Prijzen LEGO Yoda 75255

Lego.com LEGO.com € 83,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO Yoda 75255

Voeg een echte aanwinst toe aan de verzameling van iedere fan met 2 Yoda LEGO Star Wars personages in 1 set! Dit zeer gedetailleerde 75255 blikvangermodel van de machtige Jedimeester Yoda is gebaseerd op het personage uit Star Wars: Attack of the Clones en heeft een verstelbaar hoofd en wenkbrauwen, plus beweegbare vingers en tenen. Daarnaast is de figuur uitgerust met het kenmerkende groene lichtzwaard van Yoda. Deze LEGO Star Wars figuur boordevol persoonlijkheid wordt geleverd met een informatieplaatje met feitjes over Yoda en een standaard waarop de meegeleverde Yoda minifiguur met lichtzwaard kan worden neergezet. Kortom: dit is een ideaal Star Wars verzamelobject voor elke fan!

  • Met veel details, een verstelbaar hoofd en wenkbrauwen, beweegbare vingers en tenen, het groene lichtzwaard van Yoda en een informatieplaatje met feitjes over de Jedimeester, plus een standaard voor de meegeleverde Yoda minifiguur en het lichtzwaard.
  • Dit verzamelobject uit Star Wars: Attack of the Clones is een geweldig cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of welke andere gelegenheid voor een Star Wars cadeautje dan ook.
  • Verzamel twee Yoda LEGO Star Wars personages in één set!
  • De LEGO Star Wars Yoda figuur met lichtzwaard is ca. 41 cm hoog.

Specificaties LEGO Yoda 75255

Officiële naam
LEGO Yoda
SKU
75255
EAN
5702016370775
UPC
673419304405
Stenen
1771
Thema
LEGO Star Wars
LEGO prijs
€ 83,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.