LEGO R2-D2 75308

LEGO Star Wars R2-D2 model om te verzamelen, te bouwen en neer te zetten

LEGO 75308 R2-D2
 • 2314 Stenen
 • LEGO Star Wars Thema
 • 75308 SKU

Zelfs mensen die geen groot fan zijn van Star Wars zullen de schattige droid R2-D2 herkennen. Deze droid heeft het hart van veel mensen gestolen. Ter ere van het vijftig jarig bestaan van Lucasfilm, de filmmaatschappij achter de Star Wars films, heeft LEGO een nieuwe versie van R2-D2 uitgebracht. Dit model zit vol authentieke details en …

Lees meer...

Prijzen LEGO R2-D2 75308

LEGO.com LEGO.com € 239,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Star Wars sets

Omschrijving LEGO R2-D2 75308

Zelfs mensen die geen groot fan zijn van Star Wars zullen de schattige droid R2-D2 herkennen. Deze droid heeft het hart van veel mensen gestolen. Ter ere van het vijftig jarig bestaan van Lucasfilm, de filmmaatschappij achter de Star Wars films, heeft LEGO een nieuwe versie van R2-D2 uitgebracht.

Dit model zit vol authentieke details en is gemaakt om keer op keer te bewonderen. De LEGO R2-D2 wordt geleverd met een displaystandaard en informatiekaartje. Zo maak je van LEGO 75308 een echte eyecatcher in je woning of op kantoor.

Verwonder je over de details

LEGO 75308 zit vol met leuke en wonderbaarlijke details. Een van de meest indrukwekkende details is het verborgen lichtzwaard van Luke Skywalker. Dit iconische zwaard zit verborgen in een ruimte in de kop van R2-D2.

Verder kan de kop draaien, kunnen de uitschuifbare luiken aan de voorkant van het model open en heeft het een intrekbare middenpoot. Als je deze middenpoot intrekt kun je de droid laten rijden. Ook is er een periscoop die omhoog kan komen. Zo kan R2-D2 altijd alles goed in de gaten houden.

Een complex bouwwerk voor beginners

Heb jij nog niet zo heel veel ervaring met LEGO en ben je bang dat R2-D2 wat te hoog gegrepen is? Dat is niet nodig. Deze LEGO set wordt geleverd met duidelijke en eenvoudige instructies, waardoor zelfs volwassenen met weinig bouwervaring de set in elkaar kunt zetten.

De 2315 onderdelen zullen voor de nodige uren bouwplezier zorgen. Daarna kun je keer op keer genieten van dit wonderbaarlijke model. R2-D2 is zo'n 31 centimeter hoog, 20 centimeter breed en 15 centimeter diep. Dat wordt zeker een blikvanger, waar je het ook neerzet.

Onderdeel van een uitgebreid LEGO Star Wars universum

LEGO maakt al sinds 1999 LEGO Star Wars sets. Allerlei iconische personages en voertuigen uit de films zijn al omgezet tot kleine steentjes. Een paar hoogtepunten uit de collectie zijn de Millennium Falcon, een A-Wing Starfighter en de Imperial TIE Fighter. Als Star Wars fan kun je dus je eigen Star Wars universum bij elkaar verzamelen.

Alle modellen bieden uren aan bouwplezier én daarna heel veel speelplezier. Ze zijn schitterend om neer te zetten, maar door de vele details en mogelijkheden zijn ze ook leuk om je eigen Star Wars avonturen mee te verzinnen. Dit verzamelmodel van R2-D2 mag daar eigenlijk niet bij ontbreken. Waar zet jij deze schattige droid neer?

 • Bouw dit schitterend gedetailleerde LEGO model van een onvergetelijk personage uit de Star Wars saga: R2-D2 (75308), nieuw vanaf mei 2021, en geef het een mooi plekje.
 • Met authentieke functies zoals een intrekbare middenpoot, ronddraaiende kop, uitschuifbare luiken aan de voorkant die open kunnen en een verstelbare periscoop, plus een lichtzwaard dat in een ruimte in de kop zit verborgen.
 • Inclusief een bouwbare displaystandaard met een informatieplaatje, LEGO Star Wars R2-D2 droidfiguur en een speciale LEGO steen ter ere van het 50-jarig bestaan van Lucasfilm.
 • Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een reeks LEGO Star Wars modellen om te verzamelen, te bouwen en neer te zetten.
 • Deze set van maar liefst 2315 onderdelen biedt een boeiende bouwervaring. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars kenner en LEGO Star Wars fan.
 • Dit bouwbare verzamelmodel van R2-D2 is ca. 31 cm hoog, 20 cm breed en 15 cm diep – een indrukwekkende blikvanger voor in huis of op kantoor.
 • Wil je deze set kopen voor een Star Wars verzamelaar die nog niet vaak met LEGO stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat duidelijke instructies, zodat iedereen vol vertrouwen aan de slag kan met dit complexe bouwwerk.
 • LEGO Star Wars verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor kritische hobbyisten die graag praktische projecten ondernemen om even los te komen van de beslommeringen van het dagelijks leven en zich op een creatieve manier te ontspannen.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze elke keer weer eenvoudig en stevig op elkaar passen.
 • LEGO stenen en onderdelen worden op vrijwel alle denkbare manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO R2-D2 75308

Officiële naam
LEGO R2-D2
SKU
75308
EAN
5702016914191
UPC
673419340953
Stenen
2314
Thema
LEGO Star Wars
Leeftijd
18+ jaar
LEGO prijs
€ 239,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.