LEGO Black Panther Dragon Flyer 76186

Marvel actie hoog in de lucht aan boord van de Dragon Flyer

lego 76186 black panther dragon flyer
  • 202 Stenen
  • LEGO Marvel Thema
  • 76186 SKU

Jonge superhelden kunnen de actiescènes hoog in de lucht uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame van dichtbij beleven met de LEGO Marvel Black Panther Dragon Flyer (76186) – een van de meest opvallende vliegtuigen uit de Marvel films. Supercool superheldenvliegtuig. Deze authentieke versie van Black Panthers legendarische vliegtuig is een opvallend model waarmee kinderen urenlang …

Lees meer...

Prijzen LEGO Black Panther Dragon Flyer 76186

Lego.com LEGO.com € 13,99 Bekijk
Dreamland.be Dreamland.be € 19,75 Bekijk

Bekijk meer LEGO Marvel sets

Omschrijving LEGO Black Panther Dragon Flyer 76186

Jonge superhelden kunnen de actiescènes hoog in de lucht uit de Marvel Studios film Avengers: Endgame van dichtbij beleven met de LEGO Marvel Black Panther Dragon Flyer (76186) – een van de meest opvallende vliegtuigen uit de Marvel films.

Supercool superheldenvliegtuig
Deze authentieke versie van Black Panthers legendarische vliegtuig is een opvallend model waarmee kinderen urenlang kunnen spelen en dat ook fantastisch staat in hun slaapkamer. Het futuristische vliegtuig uit Wakanda beschikt over 4 verstelbare vleugels, die je naar voren, achter, boven en beneden kunt richten, 2 noppenschieters en een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur achter de knoppen. De set is inclusief 3 minifiguren voor een heleboel fantasierijk speelplezier: Black Panther, zijn zusje Shuri en een gemene Chitauri strijder die is gewapend met een powerblaster.

  • Met LEGO Marvel Black Panther Dragon Flyer (76186) krijgen jonge superhelden een van de meest opvallende vliegtuigen uit de Marvel films in handen.
Inclusief 3 minifiguren voor een heleboel fantasierijk speelplezier: Black Panther, zijn zusje Shuri en een gemene Chitauri strijder die is gewapend met een powerblaster. De bouwbare Dragon Flyer beschikt over 2 noppenschieters. Kinderen kunnen de 4 vleugels van het vliegtuig naar voren, achteren, boven en beneden richten voor een heleboel actiescènes op volle snelheid uit de Marvel films, waarbij ze de noppenschieters afvuren en de blaster van de vijand moeten ontwijken. Een bijzonder cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor Marvel filmfans vanaf 8 jaar. De Dragon Flyer is ca. 4 cm hoog, 22 cm lang en 28 cm breed. Je kunt hem uitstekend combineren met andere LEGO Marvel bouwsets. Al het LEGO Marvel bouwspeelgoed biedt jonge superhelden hoogwaardige speelsets die zijn ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden. LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Black Panther Dragon Flyer 76186

Officiële naam
LEGO Black Panther Dragon Flyer
SKU
76186
EAN
5702016913033
UPC
673419339544
Stenen
202
Thema
LEGO Marvel
LEGO prijs
€ 13,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.