LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting 76239

Gepantserde Tumbler Batmobile uit de Batman films

lego 76239 dc batman batmobile tumbler scarecrow krachtmeting
 • 422 Stenen
 • LEGO Batman Thema
 • 76239 SKU

Met LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting (76239) beleven kinderen een heleboel superheldenactie op volle snelheid. Het ultieme gepantserde voertuig om de misdaad mee te bestrijden. De Tumbler Batmobile uit de Dark Knight filmtrilogie is een van de meest iconische voertuigen uit de filmgeschiedenis. Het heeft een dak dat open kan voor toegang tot de …

Lees meer...

Prijzen LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting 76239

Lego.com LEGO.com € 39,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Batman sets

Omschrijving LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting 76239

Met LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting (76239) beleven kinderen een heleboel superheldenactie op volle snelheid.

Het ultieme gepantserde voertuig om de misdaad mee te bestrijden
De Tumbler Batmobile uit de Dark Knight filmtrilogie is een van de meest iconische voertuigen uit de filmgeschiedenis. Het heeft een dak dat open kan voor toegang tot de bestuurders- en bijrijdersstoel en het bedieningspaneel. Aan de voorkant van het voertuig zitten 2 noppenschieters. Er is zelfs een opslagruimte voor de Batarang. Inclusief 2 minifiguren: Batman met zijn Batarang, enterhaak en alternatieve 'nachtmerrie' hoofd en Scarecrow met een noppenschieter en een bus giftig angstgas. Na de actie ziet de Tumbler Batmobile er ook geweldig uit in een kinderkamer.

 • Met LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting (76239) beleven kinderen een heleboel superheldenactie op volle snelheid met de geweldige gepantserde Tumbler Batmobile.
 • De set bevat een bouwbare Tumbler Batmobile plus minifiguren van Batman en Scarecrow met wapens. Het alternatieve 'nachtmerrie' hoofd voor Batman biedt nog meer speelmogelijkheden.
 • Jonge actiehelden kunnen door de straten van GOTHAM CITY scheuren in het ultieme gepantserde voertuig om de misdaad mee te bestrijden en het op te nemen tegen een beroemde schurk uit de Batman films.
 • Deze bouwbare Tumbler is een spectaculair cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor fans van Batman en coole auto's van 8 jaar en ouder.
 • Het voertuig is ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed en je kunt het uitstekend combineren met andere LEGO DC Batman sets.
 • Met alle coole personages, voertuigen, gadgets en wapens bieden LEGO DC Batman speelsets kinderen een heleboel superheldenactie waarmee ze eindeloze fantasierijke avonturen kunnen beleven.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting 76239

Officiële naam
LEGO DC Batman Batmobile Tumbler: Scarecrow krachtmeting
SKU
76239
EAN
5702017100098
Stenen
422
Thema
LEGO DC
LEGO prijs
€ 39,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.