LEGO 80014 Sandy’s speedboot

Supercoole speedbootspeelset voor spannende rollenspelavonturen!

lego 80014 sandys speedboot
 • 394 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80014 SKU

Kinderen kunnen de rol van Monkie Kid en Sandy aannemen en allerlei gewaagde reddingsmissies uitvoeren met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80014) met Sandy's geweldige speedboot en de Webgrot en mecha van de Spider Queen.Dit verzamelspeelgoed is inclusief minifiguren van Monkie Kid, de Spider Queen en Pigsy, figuren van Sandy, Mo de kat en 3 …

Lees meer...

Prijzen LEGO 80014 Sandy’s speedboot

Lego.com LEGO.com € 39,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO 80014 Sandy’s speedboot

 • Kinderen kunnen de rol van Monkie Kid en Sandy aannemen en allerlei gewaagde reddingsmissies uitvoeren met deze LEGO Monkie Kid speelset (80014) met Sandy's geweldige speedboot en de Webgrot en mecha van de Spider Queen.
 • Dit verzamelspeelgoed is inclusief minifiguren van Monkie Kid, de Spider Queen en Pigsy, figuren van Sandy, Mo de kat en 3 spinnen, plus wapens zoals Sandy's grote halvemaanstaf en Monkie Kid's gouden staf voor spannende gevechten boordevol actie.
 • De set heeft diverseleuke speelfuncties, waaronder het 6-schots snelvuurgeschut, de ronddraaiende schroef en de ruimte voor de kat/munitie op de boot en het web in de grot waarmee Pigsy gevangen wordt genomen. De achterkant van de mecha kan open om de 3 spinnen in mee te nemen.
 • Deze 394-delige speelset is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt een boeiende bouwervaring en urenlang speelplezier, alleen of samen met vrienden. (Let op: de boot blijft niet echt drijven.)
 • De LEGO speelgoedspeedboot is ca. 13,5 cm hoog, 22,8 cm lang en 14,5 cm breed – een kleurrijke blikvanger in een kinderslaapkamer wanneer er even niet mee gespeeld wordt.
 • Prikkel de fantasie van kinderen met deze speelgoedbouwset zonder batterijen. Dit moedigt ze aan om inventief te zijn en zich een echte held te voelen wanneer ze hun eigen spannende verhalen bedenken.
 • Maak het bouwen nog leuker met de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen een digitale versie van het model kunnen bekijken, draaien en erop inzoomen tijdens het bouwen.
 • De LEGO Monkie Kid speelsets om te verzamelen zijn geïnspireerd op de mythische verhalen over de Monkey King uit China. De sets helpen kinderen op een unieke manier al bouwend en spelend hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen.
 • Jonge bouwers hebben geen speciale Monkie Kid krachten nodig om de LEGO stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen LEGO stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en robuust zijn.
 • LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke LEGO set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Specificaties LEGO 80014 Sandy’s speedboot

Officiële naam
LEGO Sandy’s speedboot
SKU
80014
EAN
5702016617696
Stenen
394
Thema
LEGO Monkie Kid
Categorie
boot
LEGO prijs
€ 39,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.