LEGO 80018 Monkie Kid’s wolkenmotor

Binnenkort

Coole speelgoedset van een LEGO Monkie Kid motor voor kinderen

lego 80018 monkie kids wolkenmotor
 • 203 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80018 SKU

Jonge helden kunnen allerlei razendsnelle missies naspelen om de stad te redden van de Spider Biker en een robotspin met deze LEGO® Monkie Kid™ wolkenmotor speelset (80018).Deze bouwbare set bevat 3 LEGO® minifiguren – Monkie Kid met de gouden staf, Spindrax met een zwaard en Rui – voor leuke, creatieve verhalen en elke dag veel …

Lees meer...

Prijzen LEGO 80018 Monkie Kid’s wolkenmotor

Lego.com LEGO.com € 19,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO 80018 Monkie Kid’s wolkenmotor

 • Jonge helden kunnen allerlei razendsnelle missies naspelen om de stad te redden van de Spider Biker en een robotspin met deze LEGO Monkie Kid wolkenmotor speelset (80018).
 • Deze bouwbare set bevat 3 LEGO minifiguren – Monkie Kid met de gouden staf, Spindrax met een zwaard en Rui – voor leuke, creatieve verhalen en elke dag veel speelplezier.
 • Monkie Kid's wolkenmotor beschikt over 2 verborgen schijfschieters en transformerende wielen om hem in de vliegmodus te zetten. De motor van Spindraxheeft 2 noppenschieters en de set is inclusief een verstelbare robotspin.
 • Deze coole, 203-delige LEGO speelgoedset met een motor biedt kinderen een leuke bouwervaring en urenlange speelsessies. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 6 jaar en ouder.
 • De wolkenmotor is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 4 cm breed – een compact model dat samen met de andere bouwwerken en minifiguren in een kinderrugzak past, zodat er ook onderweg mee gespeeld kan worden.
 • In de doos vind je duidelijke stapsgewijze instructies. En met Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app, kunnen kinderen tijdens het bouwen virtuele versies van hun modellen bekijken.
 • LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed is geïnspireerd op de Chinese legende van de Monkey King en helpt kinderen om spelenderwijs hun fantasie, moed en veerkracht te ontwikkelen.
 • Al sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en grondig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 80018 Monkie Kid’s wolkenmotor

Officiële naam
LEGO Monkie Kid’s wolkenmotor
SKU
80018
EAN
5702016911268
UPC
673419338042
Stenen
203
Thema
LEGO Monkie Kid
Categorie
motor
LEGO prijs
€ 19,99
Release datum
1 maart 2021
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.