LEGO Red Son’s helvliegtuig 80019

Geweldig helvliegtuig voor legendarische gevechten tussen Red Son en Monkie Kid

lego 80019 red sons helvliegtuig
 • 299 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80019 SKU

Prikkel de creativiteit met deze LEGO Monkie Kid speelgoedset (80019) boordevol actie met Red Son's helvliegtuig, een minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit en de gouden staf. Het straalvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Deze set is een supercadeau en is inclusief minifiguren van …

Lees meer...

Prijzen LEGO Red Son’s helvliegtuig 80019

Lego.com LEGO.com € 29,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO Red Son’s helvliegtuig 80019

Prikkel de creativiteit met deze LEGO Monkie Kid speelgoedset (80019) boordevol actie met Red Son's helvliegtuig, een minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit en de gouden staf. Het straalvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Deze set is een supercadeau en is inclusief minifiguren van Monkie Kid, Red Son en Bob met wapens en accessoires zoals Red Son's krachthandschoen en een LEGO jetpack voor fantasierijke verhalen.

Interactieve instructies
In de doos vind je gedrukte instructies. Bekijk ook Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app met functies om het model van alle kanten te bekijken op het scherm voor een nog leuker bouwproces.

Bouwen, spelen en leren
LEGO Monkie Kid sets zijn geworteld in de Chinese cultuur en waarden. Ze laten verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" op nieuwe manieren zien en helpen kinderen om hun moed, veerkracht en optimisme te ontwikkelen.

 • Kinderen kunnen de rol aannemen van de heldhaftige Monkie Kid en zo de Berg van bloemen en fruit beschermen tegen de aanvallen van Red Son's helvliegtuig met deze LEGO Monkie Kid speelgoedset boordevol actie (80019).
 • Dit leuke speelgoed is inclusief 3 minifiguren – Monkie Kid, Red Son met de krachthandschoen en vlamafvurende elementen, en Bull Clone Bob met een bouwbaar jetpack en vlammenwerper voor allerlei spannende verhalen.
 • Het helvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Op het minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit staat de gouden staf voor spannende, fantasierijke gevechten.
 • Deze hoogwaardige, 299-delige LEGO set met een straalvliegtuig biedt kinderen vanaf 7 jaar een boeiende bouw- en speelervaring. Een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.
 • Het helvliegtuig is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 14 cm breed – een compact formaat, zodat kinderen het gemakkelijk vast kunnen houden, ermee kunnen vliegen en het geschut kunnen afvuren.
 • Inclusief gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen tijdens het bouwen een virtuele versie van dit unieke speelgoedmodel kunnen bekijken.
 • Het leuke LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen door middel van innovatieve verhalen en helpt de creativiteit, de veerkracht en het optimisme van kinderen te versterken.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strenge normen, zodat ze keer op keer stevig op elkaar te zetten zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Red Son’s helvliegtuig 80019

Officiële naam
LEGO Red Son’s helvliegtuig
SKU
80019
EAN
5702016911138
UPC
673419338455
Stenen
299
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 29,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.