LEGO Witte draak paardenvliegtuig 80020

Supercool LEGO speelgoedvliegtuig voor speelplezier boordevol actie

lego 80020 witte draak paardenvliegtuig
 • 565 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80020 SKU

Verras jouw kleine held met een boeiende bouwervaring en urenlang creatief speelplezier met deze LEGO Monkie Kid vliegtuigset (80020). De set bevat Mei's Witte draak paardenvliegtuig met 2 schieters met veermechanisme en 2 noppenschieters, een bouwbare, werkende verkoopmachine, een verstelbare robotspin, een spinnenval en een noppenschietend hoverboard. Kinderen kunnen de rol aannemen van Mei en …

Lees meer...

Prijzen LEGO Witte draak paardenvliegtuig 80020

Lego.com LEGO.com € 39,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO Witte draak paardenvliegtuig 80020

Verras jouw kleine held met een boeiende bouwervaring en urenlang creatief speelplezier met deze LEGO Monkie Kid vliegtuigset (80020). De set bevat Mei's Witte draak paardenvliegtuig met 2 schieters met veermechanisme en 2 noppenschieters, een bouwbare, werkende verkoopmachine, een verstelbare robotspin, een spinnenval en een noppenschietend hoverboard. Kinderen kunnen de rol aannemen van Mei en de kat Mo om een burger te redden van de Huntsman van de Spider Queen. Met 3 minifiguren en een LEGO figuur.

Digitale instructies
In de doos vind je stapsgewijze instructies. Kinderen zullen de intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app ook geweldig vinden, want ze kunnen tijdens het bouwen hun modellen visualiseren.

Cool bouwspeelgoed
LEGO Monkie Kid bouwsets zijn geworteld in de Chinese cultuur. Ze laten de legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen en helpen kinderen om hun creativiteit, veerkracht en optimisme te vergroten.

 • Kinderen zullen het fantastisch vinden om de rol van de heldhaftige Mei aan te nemen en de stad te beschermen tegen de Huntsman van de Spider Queen en een 'giftige' robotspin in het Witte draak paardenvliegtuig (80020).
 • Deze LEGO speelset met een straalvliegtuig is inclusief 3 minifiguren – Mei, de Huntsman en Si – met wapens als Mei's drakenzwaard van jade, plus een figuur van Mo de kat met een bouwbaar, noppenschietend hoverboard.
 • Het straalvliegtuig beschikt over 2 schieters met veermechanisme en 2 noppenschieters. Er is ook een bouwbare, werkende verkoopmachine. 'Scan' het element van een mobiele telefoon en er komen elementen in de vorm van blikjes drinken uit.
 • Deze hoogwaardige, 565-delige LEGO vliegtuigset is leuk om te bouwen en biedt kinderen urenlang creatief plezier. Het is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 7 jaar.
 • Het Witte draak paardenvliegtuig is ca. 8 cm hoog, 34 cm lang en 19 cm breed. Kinderen kunnen het gemakkelijk samen met de andere bouwwerken en minifiguren meenemen om er ook onderweg mee te spelen.
 • Inclusief duidelijke instructies en intuïtieve Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee het bouwen nog leuker wordt en kinderen de modellen tijdens het bouwproces kunnen visualiseren.
 • Inspirerend LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen en helpt kinderen om hun fantasie, moed en veerkracht te vergroten.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen voor stevige verbindingen en robuuste bouwwerken – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Witte draak paardenvliegtuig 80020

Officiële naam
LEGO Witte draak paardenvliegtuig
SKU
80020
EAN
5702016911145
UPC
673419338462
Stenen
565
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 39,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.