LEGO Sandy’s Power Loader mecha 80025

Geweldige mechaspeelset voor urenlang speelplezier boordevol actie

lego 80025 sandys power loader mecha
 • 520 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80025 SKU

Kinderen verdedigen de stad tegen het leger van de Spider Queen met LEGO Monkie Kid Sandy's Power Loader mecha (80025). De bouwbare mecha heeft een cockpit voor de grote figuur van Sandy, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat. Inclusief minifiguren van Syntax en de Huntsman …

Lees meer...

Prijzen LEGO Sandy’s Power Loader mecha 80025

Lego.com LEGO.com € 31,49 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO Sandy’s Power Loader mecha 80025

Kinderen verdedigen de stad tegen het leger van de Spider Queen met LEGO Monkie Kid Sandy's Power Loader mecha (80025). De bouwbare mecha heeft een cockpit voor de grote figuur van Sandy, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat. Inclusief minifiguren van Syntax en de Huntsman met wapens, plus Syntax' mecha met een raketlanceerder met 'spinnengif', een zaag en een spies.

Leuke modellen
Dankzij de stapsgewijze instructies en losse zakjes met stenen genieten zelfs beginnende LEGO bouwers van de bouwervaring. En in de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen hun voortgang opslaan en op elk moment verder gaan met bouwen.

Leerzaam speelgoed
LEGO Monkie Kid speelgoed is geworteld in de Chinese cultuur. De sets vertellen de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" op een nieuwe manier. Het zijn mooie cadeaus voor creatieve kinderen die veerkracht en optimisme stimuleren.

 • Kinderen worden de held in missies waarin ze het leger van de Spider Queen verslaan met dit LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed (80025) met Sandy's Power Loader mecha, Syntax' mecha en nog veel meer.
 • Deze hoogwaardige bouw- en speelset bevat een grote figuur van Sandy, een speelgoedfiguur van Mo de kat en 2 minifiguren: Syntax en de Huntsman met een kettingzaagblaster en een grijphaakelement.
 • De verstelbare Power Loader mecha heeft een cockpit voor de grote Sandy figuur, uitklapbare jetboosters, een verpletterende vuist, een draaibare halvemaanstaf en een dj-ruimte bovenop voor Mo de kat.
 • De verstelbare speelgoedmecha van Syntax heeft een raketlanceerder met 'spinnengif', een zaag en een spies. De set bevat ook een krat met 'spinnengifmunitie' voor nog meer speelmogelijkheden.
 • Dit 520-delige LEGO duelspeelgoed is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar die graag actief spelen.
 • De Power Loader mecha is ca. 18 cm hoog, 12 cm lang en 19 cm breed. Het model ziet er cool uit wanneer het samen met de mecha van Syntax op een mooi plekje wordt neergezet als kinderen er even niet mee spelen.
 • Zelfs beginnende LEGO bouwers kunnen aan de slag met deze modellen met de stapsgewijze instructies in de doos of digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
 • LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed vertelt de Chinese legende van de Monkey King op een moderne manier en helpt kinderen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun fantasie, moed en veerkracht.
 • Al sinds 1958 voldoen LEGO onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent en compatibel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Sandy’s Power Loader mecha 80025

Officiële naam
LEGO Sandy’s Power Loader mecha
SKU
80025
EAN
5702016911060
UPC
673419338561
Stenen
520
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 31,49
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.