LEGO Pigsy’s Noedeltank 80026

Speelgoedtank voor urenlange leuke voedselgevechten!

lego 80026 pigsys noedeltank
 • 662 Stenen
 • LEGO Monkie Kid Thema
 • 80026 SKU

Stimuleer de fantasie met deze kleurrijke LEGO Monkie Kid speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank voor voedselgevechten tegen de Snelle Panda-robot van Pan die 'limonadenoppen' afvuurt. De tank heeft een ronddraaiende keuken vol voedsel met een schrijfschieter in de koelkast, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare eetstokjes en een grote hark aan de voorkant die op en neer …

Lees meer...

Prijzen LEGO Pigsy’s Noedeltank 80026

Lego.com LEGO.com € 34,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Monkie Kid sets

Omschrijving LEGO Pigsy’s Noedeltank 80026

Stimuleer de fantasie met deze kleurrijke LEGO Monkie Kid speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank voor voedselgevechten tegen de Snelle Panda-robot van Pan die 'limonadenoppen' afvuurt. De tank heeft een ronddraaiende keuken vol voedsel met een schrijfschieter in de koelkast, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare eetstokjes en een grote hark aan de voorkant die op en neer beweegt wanneer de tank wordt geduwd. Dit coole cadeau bevat ook een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen en 4 minifiguren voor urenlang speelplezier.

Leuk om te bouwen
Dankzij de stapsgewijze instructies in de doos genieten zelfs beginnende LEGO bouwers van het bouwproces. En met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app wordt bouwen nog leuker.

Creatief spelen
LEGO Monkie Kid sets zijn geworteld in de Chinese cultuur. Ze vertellen de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" op een moderne manier en stimuleren spelenderwijs de creativiteit.

 • Kinderen kunnen talloze leuke voedselgevechten houden met deze LEGO Monkie Kid speelset (80026) met Pigsy's snel schietende Noedeltank, een pandarobot die met 'limonade' schiet en een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen.
 • Deze hoogwaardige set is inclusief 4 minifiguren: Pigsy, Mr. Tang, Pan en Lee, plus een heleboel accessoires, waaronder een afstandsbediening, skates en een pandahoofd voor urenlang creatief speelplezier.
 • De tank heeft een keuken met allerlei soorten voedsel en een schijfschieter die in de koelkast zit verstopt, 6-schots snelvuurgeschut in de vorm van een varken, een ronddraaiende noedelkom, 2 afneembare eetstokjes en een bewegende hark.
 • De pandarobot van Pan, de eigenaar van de Snelle Panda, heeft 2 'limonade' noppenschieters en een 'pittige saus' kanon (kan niet echt schieten) voor spannende gevechten tegen Pigsy's tank.
 • Deze 662-delige foodtruckspeelset biedt een leuke bouwervaring en talloze spannende avonturen, waardoor het een superleuk cadeau is voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar.
 • Pigsy's Noedeltank is ca. 20 cm hoog, 18 cm lang en 25 cm breed – een opvallende blikvanger in de slaapkamer wanneer kinderen er even geen voedselgevechten mee houden.
 • Zelfs beginnende LEGO bouwers kunnen deze modellen bouwen met de stapsgewijze instructies in de doos. De bouwervaring wordt nog leuker met digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app.
 • LEGO Monkie Kid bouwsets zijn geïnspireerd op de legende van de Monkey King. Ze leren kinderen over de Chinese cultuur en stimuleren hen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun optimisme, moed en veerkracht.
 • LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO Pigsy’s Noedeltank 80026

Officiële naam
LEGO Pigsy’s Noedeltank
SKU
80026
EAN
5702016911572
UPC
673419338578
Stenen
662
Thema
LEGO Monkie Kid
LEGO prijs
€ 34,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.