LEGO 80106 Het verhaal van Nian

Spectaculair LEGO model dat het verhaal van Nian vertelt

lego 80106 het verhaal van nian
 • 1067 Stenen
 • LEGO Diversen Thema
 • 80106 SKU

Leer kinderen het verhaal van Nian en geniet van de rituelen rondom het Chinese Nieuwjaar met deze traditionele woning van LEGO® stenen in Noord-Chinese stijl in een besneeuwd landschap en een verstelbaar speelgoedwezen van een Nian.Inclusief 5 minifiguren van gezinsleden, een minifiguur in een ossenpak en een sneeuwpopfiguur, plus verschillende accessoires zoals een fakkel en …

Lees meer...

Prijzen LEGO 80106 Het verhaal van Nian

Lego.com LEGO.com € 79,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 80106 Het verhaal van Nian

 • Leer kinderen het verhaal van Nian en geniet van de rituelen rondom het Chinese Nieuwjaar met deze traditionele woning van LEGO stenen in Noord-Chinese stijl in een besneeuwd landschap en een verstelbaar speelgoedwezen van een Nian.
 • Inclusief 5 minifiguren van gezinsleden, een minifiguur in een ossenpak en een sneeuwpopfiguur, plus verschillende accessoires zoals een fakkel en hulpmiddelen voor de grote voorjaarsschoonmaak voor creatieve rollenspellen.
 • De woning beschikt over een heleboel traditionele versieringen, waaronder bouwbaar vuurwerk, voetzoekers, hangende lantaarns en feestelijke banieren, plus 2 kool-elementen en 2 stickers van bewakers.
 • Deze 1067-delige LEGO set is een cool cadeau ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar voor kinderen vanaf 8 jaar en zal zeker de aandacht trekken. De set is geweldig om alleen te bouwen en mee te spelen, maar ook om samen met familie en vrienden van te genieten.
 • Het model is ca. 25 cm hoog, 36 cm breed en 17 cm diep. Een prachtige, feestelijke blikvanger die kinderen graag zullen fotograferen en met anderen delen.
 • Denk je erover om deze verzamelspeelset cadeau te geven aan een beginnende LEGO bouwer? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat de ontvanger vol zelfvertrouwen aan de slag kan gaan met bouwen.
 • LEGO sets met als thema Chinese traditionele festivals zijn boeiende bouwprojecten met unieke speelgoedmodellen en minifiguren om neer te zetten en urenlange rollenspellen mee te spelen. Een geweldige verrassing voor iedereen met een interesse in de Chinese cultuur.
 • LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO stenen worden op alle mogelijke manieren getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat al het bouwspeelgoed voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 80106 Het verhaal van Nian

Officiële naam
LEGO Het verhaal van Nian
SKU
80106
EAN
5702016910230
Stenen
1067
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 79,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.