LEGO 80107 Lente Lantaarnfestival

LEGO Lente Lantaarnfestival model voor kinderen om zelf te bouwen

lego 80107 lente lantaarnfestival
 • 1793 Stenen
 • LEGO Diversen Thema
 • 80107 SKU

Bouw de uitbundige versieringen van het Lente Lantaarnfestival na en vier Chinees Nieuwjaar met deze LEGO® speelgoedset voor kinderen (80107) met een prachtige traditionele tuin die ze zelf kunnen bouwen.Inclusief 7 minifiguren van burgers, een lantaarn in de vorm van een minifiguur, accessoires zoals een konijnenlantaarn, een camera, een rijstbal, een kom, een lepel, een …

Lees meer...

Prijzen LEGO 80107 Lente Lantaarnfestival

Lego.com LEGO.com € 109,99 Bekijk
Uniekebricks.nl Uniekebricks.nl € 179,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 80107 Lente Lantaarnfestival

 • Bouw de uitbundige versieringen van het Lente Lantaarnfestival na en vier Chinees Nieuwjaar met deze LEGO speelgoedset voor kinderen (80107) met een prachtige traditionele tuin die ze zelf kunnen bouwen.
 • Inclusief 7 minifiguren van burgers, een lantaarn in de vorm van een minifiguur, accessoires zoals een konijnenlantaarn, een camera, een rijstbal, een kom, een lepel, een mobiele telefoon en een selfiestick, plus bubbelthee om zelf te bouwen.
 • De tuin beschikt over maanpoorten, een paviljoen, een brug, een vijver met kikker- en koikarperfiguren, bamboe, een ossenlantaarn met een LEGO verlichtingssteen, bouwbare lantaarns en traditionele chunlian-banieren.
 • Deze 1793-delige LEGO set is een geweldig cadeau ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar voor kinderen van 8 jaar en ouder. Ideaal om alleen te bouwen en te spelen of om het creatieve plezier met familie en vrienden te delen.
 • Het model is ca. 19 cm hoog, 38 cm breed en 25 cm diep. Dit unieke speelgoed is geïnspireerd opeen traditionele Zuid-Chinese tuin en vormt een opvallende, feestelijke blikvanger.
 • Het model van de tuin kan op een andere manier worden herbouwd en uitstekend worden gecombineerd met LEGO Creator Expert Modulaire Gebouwen.
 • Overweeg je dit te kopen voor iemand die nog niet bekend is met LEGO sets? Geen zorgen. De set bevat duidelijke, stapsgewijze instructies, zodat de ontvanger van het hele bouwproces kan genieten.
 • LEGO bouwspeelgoed met als thema Chinese traditionele festivals staat garant voor boeiende bouwuitdagingen en rollenspelplezier voor iedereen met een interesse in de Chinese cultuur. Bovendien zijn de sets prachtige verzamel- en displaymodellen.
 • LEGO stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen om ervoor te zorgen dat ze altijd eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
 • LEGO stenen worden op alle mogelijke manieren gegooid, verhit, geplet en getest, zodat je er zeker van kunt zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Specificaties LEGO 80107 Lente Lantaarnfestival

Officiële naam
LEGO Lente Lantaarnfestival
SKU
80107
EAN
5702016911015
UPC
673419337441
Stenen
1793
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 109,99
Instructies
Download handleiding

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.