LEGO 853669 boodschappentas

Doe je boodschappen in LEGO stijl!

lego boodschappentas 853669
  • LEGO Diversen Thema
  • 853669 SKU

Je hebt nooit meer plastic draagtassen nodig dankzij deze grote, herbruikbare LEGO boodschappentas van stevig, niet-geweven materiaal met een kleurige opdruk van LEGO stenen. Deze milieuvriendelijke tas gaat lang mee en heeft volop ruimte voor je volgende LEGO aanwinsten. De grote, herbruikbare LEGO boodschappentas is gemaakt van stevig, niet-geweven materiaal en heeft een kleurige opdruk …

Lees meer...

Prijzen LEGO 853669 boodschappentas

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 853669 boodschappentas

Je hebt nooit meer plastic draagtassen nodig dankzij deze grote, herbruikbare LEGO boodschappentas van stevig, niet-geweven materiaal met een kleurige opdruk van LEGO stenen. Deze milieuvriendelijke tas gaat lang mee en heeft volop ruimte voor je volgende LEGO aanwinsten.

  • De grote, herbruikbare LEGO boodschappentas is gemaakt van stevig, niet-geweven materiaal en heeft een kleurige opdruk van LEGO stenen.
  • Afmetingen: ca. 37 cm hoog, 54 cm breed en 15 cm diep.
  • De grote, herbruikbare LEGO boodschappentas is gemaakt van stevig, niet-geweven materiaal en heeft een kleurige opdruk van LEGO stenen.
  • Afmetingen: ca. 37 cm hoog, 54 cm breed en 15 cm diep.

Specificaties LEGO 853669 boodschappentas

Officiële naam
LEGO boodschappentas
SKU
853669
EAN
673419268325
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.