LEGO 853989 Huldiging schooltashanger

Aanpasbare schooltashanger om je waardering te tonen!

lego huldiging schooltashanger 853989 scaled
  • LEGO Diversen Thema
  • 853989 SKU

Zet speciale mensen in het zonnetje met deze geweldige, aanpasbare LEGO® Iconic Huldiging schooltashanger met authentieke gele LEGO 2x6 steen aan een stevige metalen ketting en ring.Een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of welke dag dan ook voor LEGO® fans vanaf 6 jaar. Inclusief 17 verschillende elementen en berichtstickers waarmee je de schooltashanger …

Lees meer...

Prijzen LEGO 853989 Huldiging schooltashanger

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Diversen sets

Omschrijving LEGO 853989 Huldiging schooltashanger

  • Zet speciale mensen in het zonnetje met deze geweldige, aanpasbare LEGO Iconic Huldiging schooltashanger met authentieke gele LEGO 2x6 steen aan een stevige metalen ketting en ring.
  • Een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of welke dag dan ook voor LEGO fans vanaf 6 jaar. Inclusief 17 verschillende elementen en berichtstickers waarmee je de schooltashanger kunt personaliseren.
  • De schooltashanger is ca. 10 cm lang. Je moeder, vader, beste vriend(in) of een andere belangrijke persoon in je leven kan zijn of haar tas naar wens personaliseren met deze opvallende hanger of hem als sleutelhanger gebruiken.

Specificaties LEGO 853989 Huldiging schooltashanger

Officiële naam
LEGO Huldiging schooltashanger
SKU
853989
UPC
673419324076
Thema
LEGO Diversen
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.