LEGO Mickey sleutelhanger 853998

Een opvallende touch aan de tas of sleutelbos van een Disney fan!

lego mickey sleutelhanger 853998
  • LEGO Disney Thema
  • 853998 SKU

Laat fans van Disney's Mickey Mouse deze geweldige LEGO ǀ Disney Mickey sleutelhanger (853998) ontdekken die ze op al hun avonturen kunnen meenemen! Aan de stevige metalen ketting en ring hangt een minifiguur van Mickey met klassieke rode shorts en gele schoenen. Deze opvallende sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om …

Lees meer...

Prijzen LEGO Mickey sleutelhanger 853998

Lego.com LEGO.com € 5,99 Bekijk

Bekijk meer LEGO Disney sets

Omschrijving LEGO Mickey sleutelhanger 853998

Laat fans van Disney's Mickey Mouse deze geweldige LEGO ǀ Disney Mickey sleutelhanger (853998) ontdekken die ze op al hun avonturen kunnen meenemen! Aan de stevige metalen ketting en ring hangt een minifiguur van Mickey met klassieke rode shorts en gele schoenen. Deze opvallende sleutelhanger kan aan een rugzak worden vastgemaakt of worden gebruikt om sleutels in een zak of tas bij elkaar te houden.

  • Verras Disney fans met een LEGO ǀ Disney Mickey Mouse minifiguur aan een stevige metalen ketting en ring die veilig aan een rugzak, tas of sleutelbos kan worden bevestigd. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de metalen ketting.
  • Een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheid voor fans van Disney's Mickey Mouse vanaf 6 jaar.
  • Afmetingen: ca. 15 cm lang – precies groot genoeg om op te vallen en klein genoeg om niet in de weg te zitten.

Specificaties LEGO Mickey sleutelhanger 853998

Officiële naam
LEGO Mickey sleutelhanger
SKU
853998
UPC
673419324083
Thema
LEGO Disney
LEGO prijs
€ 5,99

TOELICHTING: We kunnen een commissie verdienen als je een van onze links gebruikt om een aankoop te doen zonder dat het jou iets extra kost.

Voor deze links geven wij in de prijslijst geen voorkeurspositie. Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite en deze links helpen ons bij het onderhouden van de website.

De LEGO© Group is op geen enkele manier met deze website verbonden. Sommige afbeeldingen, teksten en handelsmerken zijn intellectueel eigendom van de LEGO Group.